Ukrasite ogledalo!

srijeda, 16. lipnja 2010.

Na samom početku moram reći kako se još nisam susrela sa medijem za matirani efekt na staklu u sprayu kakav se pojavljuje u ovom tutorialu ali pouzdano znam (isprobala) da će za ovaj efekt odlično poslužiti ETCHING PASTA i FROSTY medij koji staklu daje onaj mutan/brušeni/smrznuti efekt. Super jednostavno a izuzetno efektno, pogledajte i napravite!a Ako vam se svidi ovaj prijedlog, pišite mi pa ću vam za slijedeći tjedan napraviti i mali foto tutorial o ovim medijima, korak po korak na staklenoj čaši. Foto via papernstitchblog



Radi se o onim papirnatim stolnjacima odnosno podlošcima za torte i kolače. Možete ih nabaviti okrugle, četvrtaste ili kvadratne - već prema ogledalu.



Nije li konačan rezultat odličan? Pokušajte!

NB HOBBY&ART

BBBBBBBBEtching pasta BBBBBBBBBBBBFrosty bojaBBBBBBBBBB
BBBBBBBB50 ml, cijena - 90.00 knBBB BB29 ml, cijena - 26.00 kn


8 komentari:

Villa-loredana kaže...

Sviđa mi se, ali step by step, moram se saživiti da su 24 sata sva meni na raspolaganju. Cmok nad cmok. Loredana.

LadyA kaže...

Ovo ću sigurno isprobati!! Hvala Tea. Pozdrav!

Fantastic hobby kaže...

Super ideja! Ionako mi se podlošci za torte nikad nisu sviđali u svojoj originalnoj namjeni :-)

Biljana kaže...

Izgleda fantasticno, kad budes imala vremena, napisi nam step by step. Hvala draga, pusa:)))

Izzy kaže...

Već duže vrijeme gledam kako staviti ruke na etching pastu, ideja ima pregršt i efekt je doista poseban! Ogledalo je super i krajnje jednostavna i izvediva ideja!
Eeeer, samo mala ispravka - mislim da su zamijenjene cijene frostyja i etching paste na kraju posta jer ako nisu - odmah kupujem par bočica etchinga! ;)

Nena3110 kaže...

Savršeno, naravno da mi se sviđa i da bih volela da naučim!

Ninochka kaže...

napravila sam case za jedan vjencani poklon s tom pastom. iskreno, rukavice savjet su bile pun pogodak jer je sredstvo prilicno agresivno za osjetljivu kozu. no efekti su zakon. nisam radila nista tako profinjeno, isprintala slova zanimljivog fonta koja prestavljaju inicijale, i neke vitice i to je to. efektno a unikatno ;) i handmade :) ovaj tut za ogledalo je totalno fora.

tina kaže...

fantastično!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels