Šetnja kroz NB H&A!

četvrtak, 3. lipnja 2010.

Mnogi od vas koji ne žive u Zgb nisu bili u mogućnosti posjetiti naš dućan u živo, stoga vam donosim nekoliko fotkica da vidite kako je meni lijepo na mom radnom mjestu :)))) Ovo je carstvo za kreativce, nema čega nema, sve je uredno složeno i mogli biste sate i sate provesti lutajući između polica, stalaka, gondola, košarica, pregrada........Ujedno koristim i priliku da vam predstavim novopristigle pečate (u prodaji su od idućeg tjedna) koji su romantičniji i ljepši (i veći) nego ikada, sigurna sam da ćete biti oduševljeni.

Sredinom lipnja organiziramo prezentacijski seminar za svoje partnere van Zagreba (trgovine u Splitu, Rijeci, Osijeku, Vrbovcu, Puli i Sl. Brodu) koji prodaju dio našeg asortimana. Odlučili smo ih pozvati i pokazati im razne tehnike i trikove s raznim proizvodima kako bi vam mogli u vašem gradu lakše i zanimljivije približiti neke od njih. U tu svrhu sam krenula slikati trgovinu i pojedine proizvode jer im pripremamo mali katalog. Pa kad su već fotkice ovdje, zašto ih ne podijeliti sa vama :) Ovo je samo jedan dio trgovine, svi vi koji ste već bili kod nas znate da je u ponudi puuuuuno više proizvoda, no neka to bude pozivnica svima vama koji to još niste učinili da se prošetate do nas i u živo pregledate kompletnu ponudu.



NOVI PEČATI: pisma, note, okviri, vitice...... divota!



drveni atrtikli i novopristigla kutijica s ladicama i ogledalom!



filc asortiman, vunica, igle za filcanje, pribor, gotovi elementi (vidite moje lutkice?)



prva dva reda ove police rezervirana su samo za decoupage ljepila i razne crackle lakove, a na drugoj slici možete vidjeti dio rižinih silk papira i classic decoupage papira



ah perlice.......



i na koncu - Mod Podge - zakon ljepilo!

3 komentari:

crafts kaže...

ah sto godina nisam bila u trgovini :D dosta se toga promjenilo... na onoj polici sa drvenim artiklima je prije bio filc ako se ne varam :D i nije bilo pečata uopće :D sad ima toliko stvari koliko želim :D možda da dignem kredit pa svratim :D

sandra kaže...

ŽIGOVI!!!!
NAPOKON!!!!
Kada se mogu kupiti?
Dolazim isti dan!
Pozdrav!
Pink Sandra!

Ninochka kaže...

zeleni mod podge (outdoor, doista otporan na sve zivo i nezivo, cak i kisu i led, isprobano), zigic s notama te natpisom zasjeli u mojoj kolekciji ;) tnx tea na info, a nataliji na ispunjavanju cak i najskrivenijih nasih zelja ;)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels