Splićanke pozor!

nedjelja, 6. lipnja 2010.

Vidimo se za manje od mjesec dana! Dolazim vam u najlipši grad pod Marjanom, družit ćemo se cijeli dan i to potpuno BESPLATNO! U suradnji s našim dragim partnerom ART SHOP-om iz Splita, poklanjamo vam cijelodnevne besplatne prezentacije najpopularnijih kreativnih tehnika. U nastavku pregledajte raspored i svakako nam se pridružite! Jupi!!!!


ART SHOP - SPLIT
02.07. (petak) - R.Boškovića 7


10:00-10:30
OSNOVE DECOUPAGE TEHNIKE (akril, salveta, mdf pločica)
Sve što se željeli naučiti o popularnoj "salvetnoj tehnici" ili decoupageu. Osnovna prezentacija za početnike, odnosno potvrdna prezentacija za sve vas koji su se već uputili u ovu zaraznu kreativnu avanturu.
10:45-11:15
PITTORICO NA STAKLU (akril, retardator, rižin papir, stakleni tanjur)
Pittorico iliti "sjenčanje motiva" ispod, pored, na i uokolo vašeg motiva sa decoupage papira, salvetice ili rižinog papira korak je dalje kada govorimo o decoupageu. Još kada ga naučimo raditi s donje strane na staklu - gdje će nam biti kraj!
11:30-12:00
TRANSFER TEHNIKA (strukturna pasta , mdf pločica)
Naučite kako bilo koju stranicu iz časopisa ili svoj vlastiti isprint prenijeti na čvrstu podlogu. Odlična tehnika koju možete nadograđivati i ostalim trikovima kojima ćemo vas podučiti.
12:15-12:45
COUNTRY PAINTING (gesso, zidni sat, floating gel, platno)
Akrilne boje, plosnati kist, retardator i puno mašte! Naučite slikati na sasvim drugačiji način: dječje, veselo, šareno i nadasve originalno! Naučit ćete i kako pravilno impregnirati slikarsko platno te ga na taj način pripremiti za slikanje akrilom!
13:00-13:30
TIPS&TRICKS
Naučit ćemo vas raznim hobby trikovima, imamo ih hrpu, hoće li nam pola sata biti dovoljno? Potrudit ćemo se! Ponesite tekice i olovke!
13:45-14:15
COUNTRY CRACKLE (akril, crackle lak, salveta, mdf pločica)
Lak za raspucavanje koji se stavlja između dvije boje - odličan starinski efekt.Više nema izgovora da vam nije uspio - razbijamo sve mitove oko ovog odličnog medija!
14:30-15:30
KRALJICA (decoupage papir, 2K crackle, oslik.čipkom, patiniranje, drv. kutija)
Najpopularnija zagrebačka radionica premijerno i u Splitu! Čak 4 tehnike na jednoj predivnoj velikoj drvenoj kutiji: oslikavanje čipkom, 2K lak za raspucavanje, pittorico i decoupage papiri. U pukotine utrljavamo mettalic prahove a bitumenom patiniramo čipku. Poslastica, nikako ne propustite!
15:45-16:30
PITTORICO NA DRVETU (akril, rižin papir, retardator, mettalic prah + mettalic varnish, drv. pladanj)
Ukoliko ste prisustvovali PITTORICU NA STAKLU, ovo je logičan nastavak - a kako ga napraviti s gornje strane na tvrdoj podlozi? Dođite i naučite! Radimo na lijepom drvenom pladnju.
16:45 - 17:30
EFEKT KAMENA (platno)
Strukturne paste su odlična stvar, njima možete raditi fantastične reljefne podloge ispod vaših motiva. Danas ćemo naučiti kako napraviti efekt kamena.
17:45-18:45
OTVORENI SAT
Odvojili smo puni sat za sva vaša pitanja vezano uz bilo koju kreativnu tehniku neovisno o prezentacijama koje ste vidjeli. Dođite, pitajte, tražite, probajte! Ovo je vaših "uru vrimena"!




6 komentari:

kaća kaže...

jeeeeeeee,napokon!!!!!!nadam se da se vidimo!!!topli pozdrav!!

Anonymous kaže...

jej...taman na moj rodjendan...supac...XD

Anonymous kaže...

Super što ćemo i u Splitu konačno imati radionicu...veselim se novim spoznajama...hvala i nadam se da je to početak lijepog druženja...pozdrav i do viđenja u ART SHOPU valliSa :)

drenka kaže...

Bas steta. Steta da necu biti u to vreme tamo :(

Anonymous kaže...

Jučer na radionici u Splitu bilo je predivno. Hvala Tea!!!!!!!!!!!Pravi ste zmaj , cili dan ste nam pokazivali,Ne znam odakle vam snaga za sve?, al baš je bilo poučno i više nego sam očekivala. Odmah sam jutros nadopunila vaš šalabahter. Hvala još jednom Vanja i čer Karla.

iris kaže...

nisam mogla biti na svim prezentacijama ali onaj dio na kojem sam bila mi se jako svidio
naučila sam nekoliko novih trikova i zabavila se
hvala puno
Tea svaka čast i na znanju i na izdržljivosti :)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels