{ O meni }

Zovem se Tea Jukić i profesionalno se bavim oslikavanjem namještaja i interijera. Također, voditeljica sam kreativnih radionica u NB Hobby&Art trgovini u Zagrebu. Svoje stečeno znanje bih željela na ovom mjestu podijeliti s vama kako bih vam pomogla u stvaranju vlastitih kreacija ili vam samo dati inspiraciju i mali vjetar u leđa! Nadam se da ćete uživati u vremenu provedenom samnom i pronaći puno korisnih savjeta. Ovo je mjesto gdje se ljubav i strast prema stvaranju isprepliću a tajne zanata nesebično dijele.

Svoju dugogodišnju ljubav prema stvaranju pretvorila sam u životni poziv i neizmjerno uživam u svom poslu. Nema većeg izazova nego od starog ormara ili komode napraviti pravo malo remek djelo tehnikama decoupage, oslikavanja čipkom, ručnim oslikavanjem, shabby chic makeoverima, pozlatom...

Moji dragi suradnici stolari, tapetari, restauratori i arhitekti čije usluge koristim na pojedinim projektima pomažu mi da u potpunosti zadovoljim očekivanja svojih klijenata u estetskom i tehničkom smislu. Iako je najljepše imati otvorene ruke i uživati povjerenje klijenta koji odredi tek osnovne smjernice, jednako je lijepo i zajedničkim snagama polako kreirati i stvarati konačan izgled. U tome mi pomažu ton skale, hrpa predivnih magazina koje godinama sakupljam, kao i skice koje neumorno crtam po svim mogućim papirićima koji mi padnu pod ruku. Stalna sam suradnica portala ZADOVOLJNA gdje imam svoju rubriku URADI SAMA u kojoj možete pronaći pregršt korisnih tutoriala, savjeta, trikova i mini makeover projekata.

Ukoliko na svom tavanu ili podrumu imate neki stari, zaboravljeni komad namještaja, dobro razmislite prije nego li se odlučite zauvijek ga se riješiti. Pokušajte ga sami spasiti i urediti, a ukoliko vam se čini da pomoći nema ili se jednostavno ne usudite to učiniti sami, pozovite me i zajedno ćemo napraviti čudo!


READ MORE - { O meni }

 
 
 

Label

Label

Labels