Mirisno i prirodno!

srijeda, 28. listopada 2009.

Već sam predstavila supersimpatičnu i kreativnu Claudiju iz Lovrana koja svoje radove predstavlja na blogu Clloeart, a večeras vas sve pozivam da posjetite i njen novi blog mirisnoprirodno koji se bavi aromatičnim uljima. Čestitke draga naša primorska vilo, "zamirisala" si nam dan!

5 komentari:

joj teić moj...pa hvala ti po ne znam koji put!!! stvarno me uvijek uspiješ iznenaditi..i suzu u oko (radosnicu) staviti..!!! kiss 2 you mentorice najbolja!!!

Tanema kaže...

Draga naša Clloe uvijek nas oduševljava nečim novim i inspirativnim, a svojim novim blogom oduševit će sve mirisnoljupce, ali i one koji vole svoju kožu tretirati prirodnim kremama i maskama. U pregrštu zanimljivih informacija i korisnih savjeta sigurno ćete naći nešto što će vas nadahnuti na eksperimentiranje prirodom i njenim blagodatima. Apsolutno preporučujem i sve pohvale predivnoj Clloe na prekrasnom blogu!

Nasmijano nebo kaže...

i ja se samo mogu pridružiti pohvalama bloga, ali i njegove autorice koja nam uvijek pripremi nešto lijepo, novo, aktualno i korisno na svojim blogovima. bravo clloe!

Clloe kaže...

a katty moja,a hvala i tebi na lijepim riječima...stvarno ste posebne :-))

Nena3110 kaže...

Hvala puno sto nas upoznajes sa novim divnim blogovima. Odmah ga dodajem na svoju listu, koristice mi saveti, pokusacu nesto napraviti i svakako uzivati citajuci i gledajuci slike.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels