Makeover komode 2

petak, 9. listopada 2009.


Odličan makeover običnog ladičara kojem je u novoj varijanti podaren vintage shabby izgled! Ova zavjesica je idealno rješenje, tim više što je cijeli projekt vrlo jednostavan za izvedbu. Složit ćete se samnom da je konačni rezultat i više nego efektan! Ukoliko ispod zavjesite želite ostaviti visok prostor u koji ćete smjestiti primjerice visoku okruglu košaru za veš, dovoljno je samo izbaciti postojeće donje ladice.

Ukoliko taj prostor želite iskoristiti, ispilite na mjeru fino obrađene daske i postavite ih u rupu koja će nastati kad izvadite veće ladice. Varijanti je puno a preobrazba je fantastična! Pazite da nove ručkice bojom odgovaraju novoj tkanini! Ovdje su postavljene ručkice koje imitiraju kovano željezo jer je i zavjesica u sivim tonovima, zlatna i srebrna su uvijek opcija, no odlično bi se uklopile i sasvim prozirne koje se doimaju poput stakla. Foto via kari-youcanmakeit

1 komentari:

Tea Jukić kaže...

Draga Nena, hvala ti na poticaju, drago mi je da na mom blogu pronalaziš stvari koje te interesiraju, čitamo se i dalje!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels