Freebies + info s radionice!

subota, 31. listopada 2009.

Upravo sam se vratila s duple One stroke painting radionice na kojoj je bilo jako zanimljivo ali i naporno, sigurna sam da će se samnom složiti i mnoge polaznice, jer nije jednostavno 2 i pol sata ponavljati nekoliko istih poteza. No, malo po malo, potezi su bili sigurniji a i rezultati bolji, sad ostaje samo marljivo vježbati i uživati u svojim radovima. Slikice s radionice slijede a u međuvremenu vam darujem nekoliko zgodnih motiva za printanje.




Nakon večerašnjeg Haloweena do konca će godine većina tema na mom blogu biti u duhu Božića koji nam predstoji, potrudit ću se pronaći pregršt zanimljivih tutoriala i ideja kako bih vam pomogla u izradi ukrasa, poklona i sl. Naravno, i dalje mi šaljite svoje radove da ih prezentiram svim čitateljima, kao i uvijek tu sam da vam pomognem.



Ove zgodne motive koje sam pronašla via i-do-it-yourself možete iskoristiti na razne načine: printajte ih, rezuckajte, koristite za čestitke, naljepnice, pozivnice, natpise i sl.

2 komentari:

Nela kaže...

Hvala za Chic of the week, stvarno sam se obradovala.

Branka kaže...

Na radionici One stroke paiting bilo je zanimljivo, poučno i nadasve zabavno.Hvala ti na tako krasnom blogu koji svakodnevno pratim.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels