HC coffee report!

petak, 23. listopada 2009.

...Osjećala sam se uzbuđeno poput neke djevojke koja dolazi na spoj na slijepo i udobno se smjestila u naslonjaču ispred Turbo Limacha u dogovoreno vrijeme. Pogledom sam tražila nepoznata lica nadajući se da ću u njihovim očima pronaći jednaku iskru znatiželje i nestrpljivosti, no avaj....
Ne, ovo nije ulomak iz nekog krimi romana, to je priča u prvoj službenoj HC kavici koja je počela i završila duetom između mene i drage Željke! Ispijale smo našu kavicu i odlično se zabavile, napričale, izmjenile kilometre iskustva i na koncu se jedva rastale :) Hvala ti Željka, zaslužuješ HC diplomu za hrabrost i upornost! Šalu na stranu, jako mi je žao što nitko drugi nije mogao doći, vjerujem da ste bile spriječene i da je ova dosadna zagrebačka kiša imala svoje prste u tome. No, ovo je tek početak, iskreno se nadam da ćete se malo okuražiti i doći na slijedeću kavicu koju ćemo zakazati brzo, brzo, brzo!!!

3 komentari:

Nasmijano nebo kaže...

hvala i tebi na ugodnoj večeri i druženju :-)

Tanema kaže...

meni je jako žao što je ovaj hvalevrijedan pokušaj zbližavanja kreativaca ostao samo na pokušaju, a tako sam se veselila izvještaju o hrpici posebnih na jednom mjestu. Pohvalit ću našu zmajčicu Željku koja je žena od riječi i vrlo zabavan i zanimljiv sugovornik i sigurna sam da ste se vas dvije super provele! Željka je zakon! A ti, draga Tea, ne budi razočarana (iako znam da nakon toliko truda i davanja, ti sigurno nije svejedno)za mene si prava diva u ovom našem malom kreativnom djeliću neba! Ako Bog da, kroz neko vrijeme, možda i ja uspijem odbjeći od svoje djece i pridružiti se kojoj kavici s takvim posebnim ženama kao što ste ti i Željka...You rule!

Tea Jukić kaže...

Draga, hvala ti na lijepim riječima, i ja se nadam da se ubrzo vidimo, a ako treba organizirati ćemo i grupni babysitting - sve za 2 sata kafenisanja i kreativnog chit-chatanja:):):)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels