Razmjena salveta!

ponedjeljak, 28. rujna 2009.


Vidim po vašim komentarima i mailovima koje primam kako vam je nekako decoupage najdraži i najzanimljiviji. Dakako, to je i osnova svih kreativnih tehnika koje predstavljam na ovom blogu. On se naravno može nadopunjavati i kombinirati s mnoštvom ostalih, ali nekako se postavio kao polazna točka od koje se kretivni radovi dalje razvijaju. Stoga sam odlučila pomoći vam u potrazi za novim motivima, jer netko možda ima nekoliko komada viška upravo one salvete za kojom netko drugi bezuspješno traga već danima.

Klikom na banner koji je večeras postavljen, dolazite na poseban post u kojem ću postavljati slikice salveta koje nudite za razmjenu a koje vas molim da mi pošaljete mailom. Ispod svake slikice će biti e-mail osobe koja ih nudi.

Kontaktirajte se međusobno i razmjenjujte do mile volje!! Spomenuti post je još uvijek prazan a nadam se da ćete ga svojim mailovima ubrzo početi puniti i tako razveseliti mnoge decoupageljupce! Ja ću sutra tijekom dana postaviti svojih nekoliko "duplića" da probijem led, stoga FOLLOW ME!

0 komentari:

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels