Dođite na moju radionicu!

petak, 4. rujna 2009.



S velikim zadovoljstvom vas pozivam da se predbilježite za radionicu ANTIK DECOUPAGE NA PLATNU koju ću u suradnji s NB HOBBY ART dućanom održati u subotu 19.09.2009. u njihovom prostoru u Kustošijanskoj 1 u Zagrebu. Osim što će i apsolutni početnici naučiti osnove ove tehnike, otići ću i korak dalje, te Vam pokazati kako cijeloj priči dodati i popularni antik efekt. Na slikarskom platnu ćemo uz pomoć rižinog papira i salveta napraviti podlogu i motiv te ih dodatno oplemeniti akrilom. Radionica traje 2 sata, a broj polaznika je ograničen radi kvalitetnijeg praćenja.

radionica: ANTIK DECOUPAGE NA PLATNU, (19.09.09. u 15h, Kustošijanska 1, Zgb), cijena tečaja: 95,00 kn, najava dolaska: osobno Kustošijanska 1/telefonom 01/3778-482/mailom nbhobby@net.hr, uplata tečaja: najkasnije 3 dana prije početka radionice

1 komentari:

komar kaže...

Kad pratim kao CIA moje drage blogerice - nikad nisam neinformirana. Te djevojke znaju što je novo i najbolje na netu :) i tako sam naišla na vas Tea. Divno bit ću često uz vas - lijepi pozdrav!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels