Plastic fantastic!

četvrtak, 31. prosinca 2009.

Može li obična prozirna plastika biti stylish? Naravno da može!
Donosim jednu eko-friendly ideju s designspongeonline koja dokazuje da se i od recikliranih stvari mogu napraviti dekorativne stvari. U ovo doba godine nakon mahnitih šopinga sigurno ste sakupili zavidnu kolekciju običnih pvc vrećica. Iako je na primjeru sa slike prikazana varijanta sa potpuno prozirnim odnosno bijelim vrećicama, sigurna sam da bi fantastičan efekt postigli i s vrećicama u raznim bojama, ili čak onim crnima. Eventualno dodati malo zlatnog ili srebrnog sisala (to je ona fina paučinica koju obično stavljamo preko adventskih vjenčića) pa još malo glittera za posipavanje..... Mislim da ću se jednom uhvatiti u koštac s izradom nečeg sličnog pa ću vam pokazati slike. Od žice napraviti krug željenog promjera. Vrečicama ukloniti ručkice, prerezati ih škarama po visini na 2-3 trake. Svaku zavezati oko žičanog kruga (na gusto) i tako do samoga kraja. Kada ste gotovi, škarama odrežite vrhove na željenu visinu (podšišajte) kako biste dobili jednaku širinu. Zgodno zar ne?



nije li preslatko?

5 komentari:

Nena3110 kaže...

tačno, presladak je venčić.
Svašta se može napravitiod plastičnih kesa!

Tanema kaže...

Odlično! baš si mi dala dobru ideju!

Ivana kaže...

Konačno te vrećice dobivaju smisao.

Nasmijano nebo kaže...

podržavam reciklažu u svakom obliku, pogotovo kad je ovako smislena i lijepa. a pogovotvo kada je to način da se riješimo onih dosadnih vrečica koje ti guraju na svakom čošku.

Anonymous kaže...

Upravo sam ga napravila i sviđa mi se a lot! Iskombinirati ću nešto slično povodom Uskrsa za košaricu, pa ću pridodati slike. HVALA!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels