Info!

petak, 11. prosinca 2009.

Umorna ali zadovoljna vratila sam se s još jednog OTVORENOG PETKA kod Natalije u NB Hobby&Art-u, ugodno iznenađena velikim brojem posjetitelja koji su danas odlučili dio svog vremena provesti samnom tijekom raznih malih prezentacija. Svašta ste novog naučili, neke zaboravljene vještine ponovili a koliko vidim, apsolutni hit dana bile su TWIN COLOR boje koje su zasjale na policama u svim mogućim nijansama. Tijekom idućeg tjedna jedan ću cijeli post posvetiti ovim prekrasnim akrilnim duo-bojama kojima možete raditi fantastične efekte na apsolutno svim podlogama. Mnogi su od vas otkrili i BITUMEN kao odličan izbor za ispunu pukotina na 2K crackle laku, ali isto tako i za patiniranje raznih podloga, posebice gipsa. Mnogi su zamjetili i lijepu kartonsku kutiju u obliku srca koja je uređena kombinacijom raznih tehnika, a na njoj se jako lijepo vidi i PITTORICO kojeg ćemo raditi već na prvim radionicama u siječnju iduće godine. Još jednom hvala svima na odazivu i komplimentina, ja ću se i dalje truditi prenositi vam svoje znanje i isprobavati nove stvari kako bih vam pomogla u izradi vaših kreativnih čarolija.

Jučer smo u Vrbovcu imali izuzetno uspješnu radionicu "Oslikavanje čipkom" na kojoj su redom sve polaznice napravile odličan posao. Njihove obične drvene kutijice za nakit ovom magičnom tehnikom pretvorene su u vrlo elegantne dekorativne kutije a osmijeh na njihovim licima bio je najveća nagrada mom trudu. Posebno bih se željela zahvaliti simpatičnim i ljubaznim vlasnicima trgovine "Tratinčica" Ivančici i Zoranu - u čijem se prostoru održavaju naše radionice na trudu koji svaki put ulože u pripremu prostora za rad kako bismo se mi "pčelice marljivice" osjećale zaista vrlo ugodno.

Pozivam sve Vrbovčanke da nam se pridruže na jednoj od slijedećih radionica i uživaju upoznavajući nove tehnike.

2 komentari:

Branka kaže...

Danas sam provela nezaboravne trenutke na otvorenom petku. Od srca zahvaljujem Tei i Nataliji, koje nam omogućuju da vidimo i naučimo nešto novo. Nemam riječi kojima bih nahvalila i zahvalila gđi Tei. Svi putevi vode u NB Hobby&Art, Nataliji i Teici.

Tea Jukić kaže...

Draga Branka, puno hvala na ovim divnim riječima, ovakvi komplimenti nam zaista daju poticaja da istim tempom i s istim žarom nastavimo dalje :)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels