Otvoreni petak u trgovini "Tratinčica"!

ponedjeljak, 28. prosinca 2009.

Danas smo se tijekom cijelog dana družili u trgovini "Tratinčica" u Vrbovcu, na besplatnim prezentacijama i mini promocijama. Bilo je vrlo uzbudljivo od početka do kraja, zahvaljujem svima na velikom odazivu i vidimo se već u prvom tjednu Nove na našoj prvoj novogodišnjoj radionici kada ćemo raditi pittorico na staklu.

Hm, ne znam kako vi, no čim prođe Božić, ja se automatski mentalno prešaltam lagano na početak proljeća, stoga i službeno večeras najavljujem i otvaram predproljetnu i naravno, uber romantičnu eru članaka na Hobbychicu. Još se sutra odmaram, a od konca tjedna krećemo starim tempom. Red tutoriala, red predstavljanja kreativnih blogera, red printanja i naravno, neizostavne nagradne igrice i HC iznenađenja.

Sutra postavljam anketu za novu HC kavicu, priželjkujem da nas se skupi puno, puno, da se međusobno upoznamo i podružimo u nekom ugodnom ambijentu. Više o tome čitajte tomorrow! Noć, noć svima, 8 sati dekupažiranja, krekliranja, čipkanja, geliranja i ostalih kreativnih aktivnosti zaslužuje rano lijeganje u krevet. Pusa!

0 komentari:

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels