Pahuljice padajte, kapljice blistajte!

utorak, 15. prosinca 2009.

Francuzi zaista znaju kako napraviti chic i romantičan ugođaj za sve prilike pa tako i za blagdane. Ovo su dvije sličice s virtualnog izdanja mog omiljenog francuskog magazina Art&Decoration, a donosim vam ih iz jednostavnog razloga što su tako jednostavne za izradu a efekt im je upravo čaroban. Malo obične savitljive žice od koje ćemo napraviti obruč kroz koji se provlači ubrus, a na vrhu žice je vrućim ljepilom pričvršćena mala figurica anđela. Slične figurice možete kupiti i gotove no možete ih i sami napraviti od gipsa, ili glinamola. Bilo bi zgodno žicu nakon savijanja a prije lijepljenja anđela obojati bijelim ili zlatnim akrilnim sprayom.


Ukoliko već nemate obične bijele kugle za bor, mislim da će sasvim dobro poslužiti bilo koje jednobojne. Glitterom u ljepilu napravite okomite linije od vrha prema sredini a na koncu svake linije zalijepite malo plastično stakalce-suzicu. Mene podsjeća na led koji se topi i završava malom medenom kapljicom! U svakom slučaju, sve varijacije na temu u jednom i u drugom primjeru su više nego dobrodošle. Uostalom, navirite se na njihovu stranicu, možda upravo tamo pronađete još pokoju jednostavnu ideju poput ovih kojom ćete urediti svoj dom za blagdane. I zapamtite, ono što sami napravite vrijednije je i ljepše od bilo čega što već gotovo možete kupiti.

Iskoristite svoje slobodno vrijeme i baš kako duh Božića sugerira, budite sa svojim voljenima, uključite ih u svoja kreativna stvaranja i zajedno kao obitelj napravite nešto neprocijenjivo. Pa makar to bila i samo jedna jedina mala kuglica. Baš ta će biti najljepša na cijeloj vašoj jelki!

3 komentari:

Ninochka kaže...

zakon, bas sam gledala svoje kuglice i nekako su mi ove mat jednobojne ove godine dosadne. imam stakalca i ljepilo doma, pa ti zahvaljujem na super ideji za ozivljavanje bozicnog drvca. mora biti sjajno, najsjajnije, veselo i prelijepo :*

Tea Jukić kaže...

Draga Valentina, puno ti hvala na lijepim komplimentima, drago mi je da uživaš na mom blogu, želim ti još puno ugodnih trenutaka provedenih ovdje!

sandra kaže...

Ovo je praznik za moje okice!!!
Jednostavno a efektno!
Predivno!
Hvala što si ovaj užitak podijelila sa nama!
Pozz!
Sandra!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels