A sada...... glavna božićna HC nagrada!

petak, 18. prosinca 2009.

Prije svega, ne bih željela da se itko uvrijedi ovim božićnim poklonom, već da ga svi, a pogotovo onaj tko ga osvoji shvati kao nešto od srca što mogu i želim napraviti u najboljoj volji. Spremni?

"CUSTOM MADE" BLOG!
Potpuni redesign postojećeg bloga, ili izrada potpuno novog! Slikice, postavke, banneri, anketice, radovi, slikice, komentari, ma što god poželite!

U obzir dolaze vlasnici kreativnih blogova koji nisu zadovoljni njegovim izgledom i kreativci koji još uopće nemaju svoj blog

Kao i uvijek, za sve blogove koji se prijave glasat će čitatelji HC bloga, anketu postavljam već danas. Pobjednik će biti objavljen 01.01.2010. godine a novi blog će zablistati na našem virtualnom nebu do sredine siječnja. Nadam se da vas je ova nagradna igra razveselila i da će jedan od vas za manje od mjesec dana biti happy, happy, happy!

Kako se prijaviti? Komentarom na ovaj post pošaljite mi adresu svog bloga i svoje ime. Svaki pristigli link ulazi u anketicu! Svi vi koji nemate blog, također putem komentara napišite čime se bavite i zašto biste ga željeli imati.

PRIJAVLJENI BLOGOVI
(kliknite na rozi link, pogledajte blog pa glasujte u anketi)
Ne zaboravite javiti svojim prijateljima da glasuju za vas, jer sa jednog se računala može zaprimiti samo jedan glas!

1. ŠESTINČANKA - pogledajte njezin blog vezenje
2. IVANA - pogledajte njezin blog diomene
3. VERA - pogledajte njezin blog drenkascrochet
4. NENA - pogledajte njezin blog nena3110
5. JOSIPA - pogledajte njezin blog inspiredfoodie-josipa


5 komentari:

Šestinčanka kaže...

Draga Tea, javljam se prva. Nisam zadovoljna izgledom svog bloga. Stalno se mučim da ga popravim, pa se zato javljam stručnjakinji. Šestinčanka

Ivana kaže...

Definitivno nisam kompjutorski virtuoz - primjera radi već 10ak dana pokušavam postaviti slide sa slikicama - a pomoć je uvijek dobrodošla! Važno je sudjelovati, zar ne?

Tanema kaže...

Evo je opet! Baka Mrazica ponovo u akciji!

Josipa kaže...

evo i ja bih se prijavila iako ne znam zadovoljavam li uvjete natječaja? imam kulinarski blog koji sam nedavno započela, ali na njemu objavljujem i svoje kreativne uratke poput halloween lampica, halloween čačkalica, košraica za muffine, ukrasića za bor i sl. u svakom slučaju, nisam baš vješta oko uređenja bloga pa bi mi pomoć dobro došla :)

Diana kaže...

:)) Baka Mrazica! Iliti Dobri duh blogerskog svijeta! Zahvaljujuci kojoj je moj blog super sredjen! Hvala jos jednom!
Ne usudjujem se glasati jer mi je svaki od ovih blogova jako drag i svaka od ovih cura zasluzuje najbolje. Ali koje ne osvoje nagradu nek se ne zaloste, jer vase blogove vec krase prelijepi radovi!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels