Virovitica!

nedjelja, 6. prosinca 2009.

Prije 2 tjedna smo bili na kreativnim radionicama u Virovitici o čemu sam vam već pisala, no sada bih s vama željela podijeliti i slikice kako biste vidjeli svu raskoš našeg kreativnog druženja. Tijekom ovih radionica rodila se jedna lijepa ideja koja će slijedeći tjedan, točnije 16.12. zaživjeti u ovom preslatkom gradiću!

Naime, NB Hobby&Art će donirati sav potreban pribor i materijal za učenike OŠ " Vladimir Nazor" iz Virovitica (PŠ Podgorje) a ja ću volontirati na dvjema radionicama (po jedna za svaki turnus) i pomoću stiropor kuglica, ljepila, salveta, glittera, boja i ostalih šarenih bočica - zajedno s učenicima pokušati ovaj Božić napraviti najšarenijim do sada! Sigurna sam da se mali Virovitičani već sada raduju našem druženju a ja jedva čekam vidjeti njihova nasmiješena lica kada im dođemo u goste. Ovim bih putem željela zahvaliti učiteljici Draženki Vernik što je prihvatila Natalijinu ponudu, prof. Sanji Jergović Lesić koja nas je sve upoznala i naposlijetku dragoj Nataliji koja je još jednom potvrdila kako veliko i toplo srce ima, jer njena donacija za ovakvu prigodu je zaista svake hvale vrijedna. Završila bih ovaj post komentarom koji je u svom mailu napisala Draženka.....

P.S. Neka samo netko kaže kako Anđeli ne postoje - oni su s nama i oko nas!

2 komentari:

mamakreativka kaže...

ja sam se ove godine odlučila priključiti humanitarnoj akciji za malu Anju koja ima štand na trgu,pa sam izradila puno malih anđeleka od gipsa i nadam se da ću bar malo pomoći u skupljanju sredstava za dijete koje boluje od cerebralne paralize.Nije puno ali čovjeka veseli.

Tanema kaže...

jedan od tih prekrasnih anđela si zasigurno i ti! Tvoje srce je beskrajno veliko...

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels