Swarovski na tekstilu? O da!

četvrtak, 7. siječnja 2010.

Svi vi koji me malo bolje poznajete znate da sam luda za blještavim detaljima, baš poput male vrane :)) samo da se sjaji, blješti i da je veselo! Ono što je za nekog kitch, za mene je ispunjenje djevojačkih snova! Šalu na stranu, predstavljam vam jednu zgodnu tehniku a poklanjam i nekoliko zgodnih šablona za izradu, ja se svakako bacam na posao ukrašavanja ljetnih majčica na bretelice ovim neodoljivim kamenčićima, a vi pogledate u čemu je štos!


/A/- hot fix kamenčići /B/- swarovski hot fix

Na ovaj način možete aplicirati obične dekorativne ili Swarovski kamenčiće na tekstil (traperice, majice, košulje, torbe, balerinke, kape...). Ukoliko želite ukrasiti samo par odjevnih predmeta, predlažem vam da upotrijebite Schmukstein Kleber (specijalno ljepilo za tekstil, kojeg možete bez straha prati na 40 stupnjeva u mašini).



No, ukoliko se radi o hot fix kamenčićima (to su oni koji na poleđini već imaju ljepljivu foliju) ne bi bilo loše razmisliti i o posebnoj "lemilici" koja ima različite nastavke za promjere kamenčića a pomoću koje ih super jednostavno i jako brzo možete priljepiti


Čim se prihvatim posla, pokazat ću vam svoje nove/stare odjevne predmete koje ću ukrasiti ovim krasoticama, a ukoliko se netko od vas odluči to napraviti i ranije, poklanjam vam 3 zgodne šablonice. Isprintajte ih na željenu veličinu, označite motiv na tekstilu i prema šabloni slažite i lijepite kamenčiće, bilo ljepilom ili lemilicom! Ovo je odličan prijedlog za sve vas koji se bavite izradom kostima, malih originalnih poklona i sl.





Sav potreban materijal i pribor potražite na www.nb-net.hr

3 komentari:

Šestinčanka kaže...

Super ideja. S ovim se mogu čuda napraviti.

Ivana kaže...

Njami!

iris kaže...

draga Tea kod mene na blogu imaš još jednu nagradicu :)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels