DAS masa i pečati!

ponedjeljak, 4. siječnja 2010.
Udice za naušnice, gumeni pečati u kompletu ili pojedinačni, DAS masa, Keraplast, Euroglinamol! Sve što vam je potrebno za ovaj projekt potražite na www.nb-net.hr


Danas sam napravila brzinski fototutorial o upotrebi gumenih pečata u kombinaciji s DAS masom. Naravno u obzir dolazi Fimo ili plastelin, uglavnom sve mase koje se suše na zraku ili u pećnici. Svoje omiljene pečate iskoristite tako što ćete ih utisnuti u oblikovanu masu prije sušenja, a nakon što su potpuno suhi ukrasite ih bojama. Napravila sam male zgodne naušnice s motivom leptirića. Dakle, osim što pečate možete koristiti u scrapbooking tehnikama i za razna ukrašavanja tintom, podarite im novu primjenu i bacite se na izradu nakita!MATERIJAL I PRIBOR: Gumeni pečati, DAS masa, čaša za valjanje i čep ili čašica za okrugli oblik. Masu dobro izraditi rukama da postane mekana


čašom ili valjkom razvaljati masu na željenu debljinu i čepom izrezati motivgumeni pečat utisnite pažljivo u izrezani krug i izvadite ga odmah van, a čačkalicom napravite rupicu s obje strane za ringić naušnicea sada na bojanje! koristite akrilne boje, zlatni ili srebrni prah za utrljavanje, što god poželiteumetnite naušnicu tipa "udica" i to je to!!!


3 komentari:

Branka kaže...

Dakle ovo je stvarno precizno dokumentirano, pa ću se možda čak i ja upustiti u izradu naušnica samo za mene. Hvala Tea, super!!!!!!!!!!

dokonadomacica kaže...

Fantastična ideja, i tako jednostavna za napraviti uz tvoj tutorijal! Hvala! Omah se dajem na posao, trebaju mi nove naušnice, a upotpuniću ih sa medaljonom.

Maja kaže...

Jao, predobro! Tea, hvala na izvrsnoj ideji!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels