Radionice u Samoboru, Karlovcu, Krizevcima i Kutini!

četvrtak, 14. siječnja 2010.

Nemožete ni zamisliti kako sam sretna što vam nakon višetjednih pregovora, dogovora, jurnjave, mailanja i telefoniranja NAPOKON smijem otkriti tajnu! Natalija i ja smo si dale truda i organizirale naše kreativne radionice u Samoboru, Karlovcu, Križevcima i Kutini. Rasporedi, termini, satnice, teme ..... sve je spremno, no objavit ću ih tek u subotu jer još moram završiti neke detalje. Klikom na link koji je večeras postavljen na lijevoj alatnoj traci, od subote ćete moći pregledavati sadržaj i program radionica za svaki grad. Također, na istom ćete mjestu dobiti i detaljne upute kako se možete prijaviti za sudjelovanje.

Nema nikakvog razloga za zabrinutost mojih dragih čitateljica iz Dalmacije, Slavonije i Primorja. One će također dočekati svojih 5 minuta i to prema svemu sudeći već iza Uskrsa. U pregovorima smo i za te destinacije. NB Hobby&Art je još jednom potvrdio kako zna prepoznati molbe svojih kupaca i posjetitelja van Zagreba koji već mjesecima navijaju za ideju o radionicama u drugim gradovima. Jedva čekam da se vidimo, zasada vam samo mogu reći da termini kreću početkom veljače a sve detalje postavljam u subotu!!

2 komentari:

Ivana kaže...

Tea opet u svom punom zamahu - odlične ideje koje će uveseliti puuuuuuuuuuuuno ljudi, ali moraš napraviti još nešto-KLONIRAJ SE!

Nena3110 kaže...

Zelim puno uspeha i lepog druzenja na radionicama!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels