Surprise, surprise!

utorak, 12. siječnja 2010.

Znam da ste navikli na razna iznenađenja i poklone ovdje na Hobbychicu, pripremila sam vam jedno posebno, nadam se da će vam se svidjeti. Spremni?

HC ORGANIZIRA JEDNODNEVNI BESPLATAN TEČAJ IZRADE BLOGOVA!

Svi vi koji imate blog a još se uvijek ne snalazite u dodavanju raznih gadgeta, widgeta i ostalih čudesa, svi vi koji još uvijek nemate blog a rado biste ga imali, svi vi koji se samo želite podružiti s nama virtualnim kreativcima pozvani ste da mi mailom šaljete svoje podatke i prijavljujete se na ovaj tečaj. Trenutno pregovaram s nekoliko prostora u kojima će to biti moguće napraviti, no svakako će to biti u Zagrebu.Tečaj će biti podijeljen u 3 grupe po 5 polaznika, u trajanju od 1,5h. Dakle, maksimalno 15 vas se može prijaviti - a sve po principu "tko prvi, njegova djevojka" stoga požurite! Planirani datum je prva nedjelja u veljači, o točnoj lokaciji ću vas obavijestiti na vrijeme.

Ne zaboravite i vi svoje znanje podijeliti sa dragim ljudima, učinite nešto lijepo za svoje prijatelje čak i za one virtualne. Vođena krilaticom HC bloga: ".... mjesto gdje se ljubav i strast prema stvaranju isprepliću a tajne zanata nesebično dijele...." želim vas podsjetiti da znanje bilo koje vrste nije samo sebi svrha, ono je vrijedno tek tada kada se podijeli. Pomažimo si međusobno, stvarajmo i uživajmo ZAJEDNO!

5 komentari:

iris kaže...

bravo Tea...još jedna odlićna i korisna ideja....nedavno sam se izluđivala s tim kako promijeniti dizajn na blogu i sigurno bi mi bilo puno lakše da sam mogla negdje dobiti osnovno znanje o tome
prijaviti se na žalost ne mogu jer mi je predaleko

Branka kaže...

Kao i uvijek Tea je izvela čudo i opet nam razgalila dušu i pogodila naše želje. Nemam blog ali bih rado naučila i možda i ja počnem blogati.

Maja kaže...

Tea is my hero :)

Leptir kaže...

Hvala na ovoj prilici. Ako još ima mjesta, javila sam ti se na mail.

kaća kaže...

hej bok!!sve pohvale tea,toliko nesebicnosti i kreativnosti na jednom mjestu rijetko se srece..topli pozdrav!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels