Novosti iz Pariza!

srijeda, 20. siječnja 2010.

S velikim sam nestrpljenjem čekala današnji dan da vam mogu otkriti velike novosti koje dolaze iz našeg dragog NB Hobby&Arta. Natalija se upravo vratila iz Pariza gdje je provela 4 super kreativna dana na specijaliziranom sajmu SMAC (Trade show for cratfs & creative arts). Naime ovaj se sajam u hobby branši organizira jednom godišnje i na njega dolaze svi eminentni proizvođači, distributeri, izvoznici i zastupnici iz cijele Europe kako bi predstavili nove proizvode i tehnike. Naravno da je Natalija odabrala pregršt noviteta koji će se uskoro naći na policama dućana kao i u internet trgovini, a za neke od njih pouzdano znam da će biti apsolutna novost u Hrvatskoj! Za početak, pogledajte kakvim me prekrasnim katalozima i časopisima zatrpala danas poslijepodne na našoj kavici..... mmmm kojih li predivnih ideja. Spremni za prvo iznenađenje?

Ovo što držim u lijevoj ruci su male PATCHWORK KRPICE. Nisu li predivne? Dolaze u cijeloj kutiji a prodavat će se u paketićima po 50 različitih komada. Svaki je dezen drugačiji a sigurna sam da znate što ćete s njima, već vas vidim s iglicom i koncem u ruci.



pogledajte ih izbliza, za otprilike mjesec dana biti će u prodaji u trgovini




Moram spomenuti i nove RIŽINE PAPIRE i to u nevjerovatnim dimenzijama (kockasti, duguljasti), raznih dezena (starinske ruže, veeelike, malene......) i moj apsolutni favorit: rižin papir s motivima čipke u nekoliko varijanti. Ne smijem zaboraviti ni jednu potpuno novu tehniku koju ćemo vam predstavljati i to već vrlo brzo a radi se o EMBOSSING-u. Ove ćemo godine poseban naglasak staviti i na SCRAPBOOKING kao nepravedno zanemarenu tehniku na našim područjima, nećete više sve morati nabavljati izvana. NB Hobby&Art vam je pripremio hrpu proizvoda za ovu fantastičnu tehniku. A što kažete na pečate i pištolje za vrući vosak? I na koncu, sigurna sam da će se posebno razveseliti svi oni koje se bave filcanjem, jer dolazi nam originalni merino FILC&VUNA asortiman sa mnogim popratnim artiklima. Kad smo već kod toga, znate kuda me Natalija vodi u veljači? U Bolognu na radionicu izrade fenomenalnih lutkica i figurica od vune, pogledajte sličicu, nije li prelijepa?



Svašta bih vam još mogla večeras napisati, ali obećala sam da ću neke stvari još uvijek držati u slatkoj tajnosti kako bih vam zagolicala maštu i razveselila vas ponovo za nekoliko dana.

11 komentari:

Maja kaže...

Ajme, ljubomorna sam :) Super, baš se veselim novim prezentacijama i tehnikama!

Tanema kaže...

ajooooooooooooooooooooooj! divnoooooo!

divnoo!!!! jedva čekam saznati i vidjeti sveeeee!! :-)) bravo Tea,bravo Natalija!!

heklica kaže...

Ja se selim za Hrvatsku! :)))

Ivana kaže...

Koje li ljepote, još kad nam je tako blizu, veselju nema kraja! Zamisli tek sad navale na radionice!!!

Tea Jukić kaže...

Da... "Marie Claire Idee" i "Marie Claire Maison"..... može li bolje?

mamakreativka kaže...

eto konačno i mene da ti iskomentiram,ovo sve izgleda super i kao što su ove žene,djevojke,majke rekle,jedva čekam da to dođe u hobby kod naše plavušice.pusa

kaća kaže...

divoteeeeeeeeeeeeeeeeee!!!bravooooooooo!!!!nadan se da ce dosta toga osvanit na web shopu da mozemo i mi izvan zagreba kupovat..

Diana kaže...

Ajme divote!!! Divnih li krpica, a ja ne znam siti!!! Uh!!! Zato nestrpljivo cekam merino vunu za filcanje :). Bas me veseli da Natalija siri asortiman, koji joj je i inace jako dobar.

Ninochka kaže...

tea, sto ti vise naucis, vise ces nas nauciti, stoga nisam nimalo ljubomorna vec izrazito vesela jer obozavam uciti. svako novo druzenje na kojem pokazes nesto ili jednostavno das ideju kako nesto napraviti, meni je bogatstvo koje samo mogu podijeliti s nekima kojima radionice nisu dostupne iz subjektivnih ili objektivnih razloga. stoga fala nataliji na nesebicnoj motivaciji za novinama i njihovim uvodjenjem u nas svijet kroz nb hobby, te tebi na vjecnoj inspiraciji. ovo govorim iskreno, jer sam prestala raditi i moj prvi rad je kombinacija prethodno naucenog, ideja koje dobih od tebe, te novo naucenog sjencanja spuzvicom i akrilnim bojama. FALA Tea! :*

milininsvet kaže...

Kakva radost pa makar samo posmatrati sve ove divne stvarcice,odmah me hvata kreativna euforija...POZDRAV

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels