2010. coffee report!

nedjelja, 3. siječnja 2010.



Ajme sreće, ajme veselja, pa skupilo nas se za dva stola, iako nas je konobar ipak nagurao na jedan poprilično mali stolić :)) Družili smo se više od tri sata, ispijajući kavicu, baš kao školarke koje su markirale zadnji blok sat i pobjegle u kafić! Od srca veliko hvala Gogi, Željki, Duški, Maji, Gordani, Ivani, Snježani i Mariji koje su uhvatile volje i vremena družiti se danas na našoj kavi.



Jako sam sretna što sam napokon osobno upoznala neke od vas, iako se virtualno družimo već duže vrijeme. Zanimljivo je što svaka od nas ima neku svoju "specijalnost" pa je razmjena iskustava i upoznavanje sa sasvim novim tehnikama bilo pravo osvježenje večeras. Naime, Maja mi je krenula pojašnjavati Tiffany tehniku no nakon uvoda sam je odmah prekinula..... wow to je zaaaaaista komplicirano, svaka ti čast na volji i trudu. Duška nas je ostavila bez riječi svojim prekrasnim nakitom koji radi od metaliziranog konca i to "štapićima" - nevjerovatno! Od Željke smo napokon i uživo čuli što je i kako se radi Pinata, a Gogu smo pokušali nagovoriti da i sama započne blogati. Gordana (Šestinčanka) je iz torbe izvukla nešto čarobno: šal rađen na tkalačkom stanu, jednom riječju - prekrasno! Ivanu sam nagovorila da uz pomoć IRON PATINA boje koju sam ranije prezentirala u posljednjem postu napravi metaliziranu kutijicu za nakit uz pomoć čipke, a poznavajući je, samo je pitanje dana kada će takva neka kutijica zabljesnuti na njenom blogu!



Marija
je doletjela samo na tren da preuzme svoje Art&Decoration magazine (HC nagrada), nadam se da će nam se kasnije javiti mailom sa dojmovima. I na poslijetku, Snježana (Jana) koja je predstavljala boje portala STVARAONICA i s kojom sam se dogovorila da ćemo na radost mojih čitatelja i članova njena foruma u bliskoj (vrlo, vrlo bliskoj) budućnosti organizirati neke kreativne radionice, no to je malo iznenađenje!



HVALA VAM DJEVOJKE, VRIJEME PROVEDENO S VAMA PROLETJELO JE ZA TREN ŠTO JE NAJBOLJI DOKAZ DA NAM JE BILO LIJEPO, ZABAVNO, VESELO I POUČNO!



Već se unaprijed veselim novoj kavici koju zakazujem za veljaču, ne grizemo, ne vičemo i ne mašemo rukama.... slobodno nam se pridružite slijedeći put. Pusa!


11 komentari:

Natalija kaže...

A slatkice! Baš vam je bilo lijepo! :-)

Tanema kaže...

što vas je lijepo vidjeti ovako na hrpici kako ćakulate!

drenka kaže...

Bas vam je bilo ljepo...super ste svi!

Ivana kaže...

Baš je fora upoznati ljude iza riječi i djela na blogovima! Genijalno, prijavljujem se i za veljaču!

heklica kaže...

Jako lepo :)

Ninochka kaže...

tea i drustvo, moja iskrena isprika jer sam jednostavno u druzenju s roditeljima zaboravila na vrijeme, i tek u sest popodne skuzila da je kava u tijeku :( zao mi je sto se nisam uspjela podruziti s vama, no druzila sam se s mojima, pa znate kak to ide - zaboravite na vrijeme ako je dobro ;)

iris kaže...

super je što ste se sakupile i družile....da sam bliže i ja bi rado došla :)

Jana kaže...

Drage moje cure,
Zbilja sam sretna što sam vas upoznala i bilo mi je vrlo ugodno čavrljati s vama. Naročito me oduševila šarolikost vaših kretivnih tehnika :)

Maja kaže...

Nisu te HC kavice loša stvar :) Iskreno se nadam da će idući put skupiti još više ljudi :)

Šestinčanka kaže...

Prekrasno provedeno popodne. Vriejme mi je prebrzo proletilo.

Ah,nadam se da ću i ja jednom moći doletjeti do Zg da se pridružim šarenoj ekipi...da sam bar bliže!!! Divno vam je bilo! Super!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels