Stigli su!!!!!!!!!!!

petak, 12. veljače 2010.

Tko pitate se? Novi rižini i classic decoupage papiri doputovali su u NB Hobby&Art trgovinu i u prodaji su već od konca idućeg tjedna. Udobno se smjestite i pogledajte nekoliko snapshotova koje sam za vas odabrala. Ponuda je zaista jako velika, nasumce sam odabrala nekoliko njih jer kada bih morala razmišljati koji mi je draži i ljepši, ovaj bih post vjerovatno pisala do jutra.Pogledajte i ove luuuuude dimenzije!!!




35x50cm


fantasia


fantasia


fantasia


50x70cm


25x70cm


23 x 50cm


Ovo je samo jedan maaaali dio, pogledajte kako će izgledati novi stalak:



Bez brige, sve ćete ih moći vidjeti i u miru prolistati već od idućeg tjedna, a tijekom Otvorenog četvrtka 25.02. zajedno ćemo ih nekoliko i otvoriti te iskoristiti za razne prezentacije.

5 komentari:

drenka kaže...

ja sam odma zapazila ovaj stalak.bash mi je simpatican,neznam za sta bi ga koristila, ali znaimljiv mi je

Petra Josipa kaže...

Krasni su papiri, nadam se da će biti i na net prodaji za nas koji nemamo njihove dućane u blizini! Pozz!

Ninochka kaže...

joj nadam se da bu u pon vec u ducanu. free sam pa mogu doci i detaljno svrljati kroz sve ;) predivno ;)

dokonadomacica kaže...

Zavidim vam na ovako dobrom izboru hobi materijala! Na žalost, kod mene toga nema, bar ne mogu da nadjem tako lepe papire za dekupaž!

Anonymous kaže...

Vidjela sam danas fotke novih rizinih papira... odličniiiii su. Dosla sam na jednu ludu ideju, ali mi treba tvoj savjet Tea - da li se idea patina (ono sto bojas pa stavis patinu, pa boja korodira ili slično) moze mazati na slikarsko platno? Ako uspije, saljem fotke.... hvala ti i lijep pozdrav, Sandra Z.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels