Eh, to su pisanice!

srijeda, 24. veljače 2010.

Malo manje ovih dana imam vremena posvetiti se HC blogu jer mi je ovaj tjedan izuzetno naporan, tako malo vremena a tako puno obaveza! Moja Nika je danas dobila sasvim neočekivanu dijagnozu u očnoj poliklinici, čini se da će moja mala princeza zauvijek morati nositi neke "magične" (morali smo im dati neko posebno ime) naočalice jer su joj okice neposlušne. Hm, nevjerovatno je kako se neke stvari kod djece uoče tek kad krenu naporne školske obveze! Uglavnom, već zamišljam moju malu "očalinku" kako zajedno samnom uživa u oslikavanju pisanica za što se ja i moje cure specijalno pripremamo ove godine. U međuvremenu vam poklanjam prekrasne Jolinkine pisanice, koje su naprosto savršene nisu li?


Mini tip: decoupage na crnoj podlozi!

Štos je da ga napravite na bijelom jajetu i kad se lijepilo posuši uzmite taaaanki kistić i precizno obojite površinu oko decoupagea. Izgledat će kao da ste ga napravili na crnoj (tamnoj) podlozi!


Danas smo se družili s polaznicama kreativnih radionica u Samoboru koje su odlično svladale tehnike 2K laka i pittorica u komb. sa novim silk rižinim papirima na staklu! Sutra je pak poseban dan, vrijedan ranog odlaska na spavanje, jer od jutra do večeri vas čekam sa zanimljivim prezentacijama i tutorialima u NB Hobby&Artu (provjerite raspored prezentacija s desne strane). Za petak vam spremam par postova na temu USKRS, jer sam do ponedjeljka zatrpana radionicama u Vrbovcu, Zagrebu i toliko dugo očekivanoj Rijeci. Čitamo se drage moje, uživajte, budite kreativne, zabavljajte se i krenite odbrojavati posljednje zimske dane. Proljeće nam i službeno stiže za manje od mjesec dana!

4 komentari:

mamakreativka kaže...

jaja su savršena i hvala ti na prezentaciji sa crnom podlogom,a sutra se možda i vidimo.pozdrav.

Tanema kaže...

ah, te vrckave neposlušne okice! Ali zato imaju priliku biti dodatno urešene krasnim naočalama koje trebaju imati jednako krasnu kutijicu! Mama će to sigurno ostvariti... :)
pisanice su krasne!

Maja kaže...

A, mišek mali :) Sada treba izabrati najljepše okvireke za mladu frajericu! Btw, pisanice su za poludit'!

Villa-loredana kaže...

Gledike će maloj princezi biti plus njenom već urođenom šarmu. Ovaj post o dekoriranju posebno izaziva na uskršnji swap, ima dovoljno vremena za organizaciju. Pozdrav tebi i ostalim blogericama. Loredana

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels