Napravite gumice za kosu od gumbića!

subota, 20. veljače 2010.

Originalne li ideje! Nabavite ovakve prazne gumbe, ili jednostavno iskoristite one koje već imate u raznim veličinama. Čak nije niti važno da li su već obučeni u neku tkaninu - tim bolje, ljepilo će lakše prioniuti.


Pogledajte ovaj odličan foto turorial via jmdesignandco i naučite svoje djevojčice kako da same naprave svoj unikatan accessorise za kosu. Idealne su i kao poklon, pogledajte kako ih možete staviti u zgodnu ambalažu!


Nabavite obične gumbe s omčicom na sredini i naravno ostatke šarenih tkanina.Izrežite krug malo veći od gumba i ljepilom za decoupage ga zalijepite na pravu stranu. Kroz omčicu sa stražnje strane provucite običnu gumicu kako to pokazuju slike.Nakon što ste završili gumicu, vrijeme je za izradu ambalaže. Cik cak škarama izrežite jedan kvadrat iz malo tvrđeg papira i bušilicom za papir napravite dvije rupice. Ne zaboravite flomasterom napisati porukicu.Kroz rupice provedite gumicu kako bi se fiksirala, sve lijepo omotajte u proziran celofan i originalan poklon je spreman!

2 komentari:

LadyA kaže...

SUPER!!!

Tanema kaže...

odličnoooo!!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels