Ne bacajte uništene fotelje!

petak, 5. veljače 2010.

Jedno je preurediti noviji komad namještaja koji će djelovati shabby i vintage, no sasvim je druga stvar preurediti nešto staro i još k tome uništeno poput ovih triju fotelja na slici. Dobrih par sati brušenja, pola litre lazura ili akrila, tapetarska klamerica i spužva učinit će magiju. Pogledajte kako je to uspjelo društvu sa designspongeonline
ovakve se "potencijalne" ljepotice još uvijek (na žalost u jako lošem stanju) i dan danas mogu zateći u nekim mračnim čekaonicama....možda i vaša baka još uvijek gleda TV iz ovakvog starog naslonjača (pronađite izgovor da vam ga smjesta pokloni i krenite na posao)...uredska stolica iz 70-ih - tko bi joj odolio u ovoj tirkiznoj obnovljenoj varijanti?

3 komentari:

drenka kaže...

Ja imam vec 2 fotelje za "makover".cekaju na vreme a i josh se mislim gde bi ih stavila

Tanema kaže...

da mi ih se samo dočepati!

Nena3110 kaže...

Kako su lepe...ali, ja to ne bih umela, mozda i bih, ali moram scepati muza za gusu, u njegovoj starij kuci na selu postoje divne stare stolice, i sa naslonom i bez, hoklice, on hoce da baci i kupi nove, a ja ne dam, ali ne mogu ih sama preurediti, posebno kad nemam iskustva i znanja.Ima i stara singerica, ispravna, samo da se preuredi, eh, i kad bi slobodnog vremena bilo vise.
Oprosti, ja se raspisala, udaljih se od ovih prelepih, savrsenih komada, bravo draga!!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels