Budapest I love you!

subota, 31. srpnja 2010.

Teško je uopće krenuti pisati ovaj post jer znam da s nestrpljenjem očekujete "puno lipih stvari" a radi jesenskih iznenađenja koje spremamo ne smijem vam prevište toga otkriti. Hihihihihihi (to je onaj "zločesto/slatki" osmijeh). Bilo je predivno, izuzetno kreativno a Gaby je u mojim očima narasla još za 3 metra (ionako je bila visoka poput nebodera) jer je prije svega velika majstorica raznih tehnika a što me dodatno oduševilo i jako nesebična u dijeljenju slatkih malih tipsova i trikova.

..."A kada uliješ malo vode u ovaj medij onda.......... no ako kapneš malo špirita u onaj medij onda će....... ne zaboravi staviti sitne kamenčiće u 2 fazu laka ako želiš........ "ufffffff!


Bez brige, ubrzo će osvanuti razni trikovi kojima me Gaby podučila, još uvijek sam pod dojmovima i pripremam se za slijedeći tjedan kada ću krenuti raditi uzorke i prototipe novih genijalnih stvari.

Natalija je sklopila odličan, odličan, odličan posao sa našim novim partnerima, trnci me prolaze kada se sjetim svih tih novih medija i boja za koje pouzdano znam da ih trenutno nema nitko! Znam, znam, sada je već i vama dosta GUKNI VIŠE mislite u sebi zar ne?

Evo ga još jednom: "hihihihihihihi"!

Ne brinite, sve će se to posložiti na svoje mjesto i već ubrzo ću vam sve ispričati i rtekstom i slikicama a i najave novih radionica će vam otkriti tajnu, no o tome koncem mjeseca.

Neposredno prije Budimpešte, stali smo u jednom zgodnom restoranu na kavicu i brioše a u toaletu me dočekala ova divota:

Ovo je starinska ledenica iliti DRVENI FRIŽIDER. Dupli u ovom slučaju, unutra se nalazi okvir od pocinčanog lima a poklopac se skidao i u njemu se držao led u blokovima. Sa strane je i mala pipa kroz koju se puštala voda nakon što se led otopio. Ovi stari friškači su imali i ključ kojeg je gazda kuće nosio u džepu - meso je bilo zlaaaato!



Gaby je shabby chic freak - ovo visi u njenoj kuhinji i donijela je to u tvornicu na oglede, nije li preslatko? Starinski beštek vrućim pištoljem zalijepljen za daskice u navy shabby stilu...." oh" i "ah" je bilo jedino što sam mogla izgovoriti....



Isuse mileni, koliko svega, pa kako odabrati........ drage moje spremite se za čudesne i čarobne nove medije, uh, uh.....svrbi me jezik ali ne smijem joooooš! sorry :)



Hm, da, ok...... lijepo si ti to meni objasnila ali od kuda da sada krenem ?????



Uf, sad mi je lakše :) I Gaby koristi fen na svojim radionicama, a ja mislila da vas ja jedina tlačim s toplim zrakom na + 50 stupnjeva u hladu :)



Hihihihihihihi......... obećajem neću se više smijuljiti ovo je zadnji put danas :) Mali sneak-a-peak jednog od novih medija



Divote i krasote




6 komentari:

Nena3110 kaže...

I ja mogu samo napisati: ahhh i ...uhhhh.
Blago vama, ali se nadam da ćemo i mi što ne možemo učestvovati u radionicama, dobiti svoj deo kolačića, ovde na blogu:)))
Hvala Tea!

Sandra Z kaže...

Kakve divote !!!! Sva sam na iglama u išćekivanju da nam predstavite sve što ste lijepog i vidjeli i naučili i naručili i....
Ajme ko će dočekati jesen ?????

crafts kaže...

nestrpljivo isčekujem :D

Ajme pa prekrasno vam je bilo a tek kako super izgledaš draga Tea!! Jedva čekamo novotarije!!!

Biljana kaže...

Citajuci tvoj post, postala sam radoznala, nestrpljiva, znatizeljna......drago mi je, da ste cure uzivale i da cemo i mi jednako tako uzivati s vama, na radionicama na jesen.Pusa:))

kaća kaže...

bravo tea,bravo natalija,sjajne ste!!!jedva cekam sve divote koje ste pribavile..topli pozdrav i kisss!!!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels