Romantique torba s volanima - napokon gotova!

nedjelja, 4. srpnja 2010.

Inspirirana prekrasnom torbom koju sam pronašla na blogu purplechocolathome,



(nije li prekrasna?)

odlučila sam se odvažiti na svoju varijantu s ostacima koje sam trenutno imala pri ruci. Iako bi po nekoj logici sat-dva trebalo biti dovoljno za ovaj projekt, ja sam je šivala tjedan dana :))))) Naravno, neizostavna satenska ruža i na ovom je komadu pronašla svoje mjesto (da, priznajem, opsjednuta sam njima). Jako sam zadovoljna konačnim rezultatom iako će svako vješto oko primjetiti sitne nepravilnosti, no tvrdoglava i uporna kakva jesam, ne dam se i hrvam se sa svim tim finim detaljima koji će, nadam se, doći s vremenom - pa ipak sam ja još uvijek početnik :)



prvi volančić je malo predug.....ali nema veze...
(zaboravila sam izvući donje rubove torbe za fotkanje, ravna je bez brige, ne ide u "ausvinkl") :) p.s. drugi put ću uzeti više materijala za volane, pogledajte kako su na originalu bogati..... šmrc :(



materijalni dokaz: torba pod mašinom



kupus i nered među koncima - nikako da nađem vremena da ih uredno posložim (sjećate li se ovog jastučića za iglice?)

Još da skužim kako da ušuškam svilenu podstavu unutra..... hm, možda sam na to trebala misliti prije nego što sam je spojila ?


2 komentari:

Sandra Z kaže...

Preslatka je. Prava Torba a la Tea. Felere ne vidim, to samo ti vidiš. Samo naprijed s volanima. Što češ još lijepog stvoriti?

heklica kaže...

Sve čestitke! Jako mi se dopada :)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels