Vratila sam se!

nedjelja, 25. srpnja 2010.

Nakon 5 prekrasnih i prekratkih sunčanih i slanih dana vratila sam se u metropolu. Post sa slikicama s mog mini ljetovanja slijedi no prije svega željela bih se zahvaliti Suzani na preslatkoj čestitki za Hobbychic-ov prvi rođendan! Hvala Suzi, to je jedina čestitka koju je HC dobio, jako si me razveselila! Natalija i ja smo na moru ubijale noći razmišljajući o temama za jesenke radionice i otvorena vrata koja nam dolaze za 3 tjedna i moram priznati da smo nadmašile same sebe :) Sutra postavljamo raspored i ostale detalje, jedva čekam čuti vaše komentare. Puno ste mi falili, posljednjih sat vremena sam provela čitajući vaše postove (da, da .... sve od reda) i koristim priliku da JAVNO pohvalim novi redesign bloga IZZY CREATIONS koji ako to još uvijek niste učinili, svakako pogledajte još večeras! Uživajte, večeras još malo odmora a već od sutra u starom tempu: red radionica, red postova, red novih tutoriala i preporuka. Pusa!

6 komentari:

Izzy kaže...

Sretan povratak u vremenski nestabilan Zagreb! Nadam se da si barem malo napunila baterije i sumnjam da je nedostajalo ideja za jesenske radionice i otvorena vrata! Hvala na pohvali za redizajn, crvenim se na sve strane! :)

Nena3110 kaže...

Divno, dobro došla!

tina kaže...

dobro došla natrag!

Sandra Z kaže...

Dobro došla natrag! Baš si nam falila ... ali ipak, odmor dobro dođe :)) Jedva čekam nove postove, radionice, ideje ..... Poz.

Marija kaže...

Dobro došla! Vjerujem da je curkama bilo super, a da si se ti odmorila dovoljno za nove kreativno-radne pothvate :)

Et bon anniversaire en retard Mlle. Hobby Chic ;)

Maja kaže...

Nice to have you back with us!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels