DIY Topiari drvce!

utorak, 27. srpnja 2010.Nabavite spužvicu za tuširanje pa upotrijebite svoju maštu i napravite ovakvo zgodno topiary drvce za ukras. Umjesto gotovog leptira, napravite svoju verziju od decoupage papira apliciranog na tvrđi hamer papir, a umjesto papirnatih leptirića iskoristite konfetice koje skriva vaša mašina za bušenje papira. Metalnu kanticu zamijenite staklenom posudom kako bi se papirnati konfetići vidjeli! Kreirajte, uživajte i stvarajte! Tutorial via 733blog
POTREBAN MATERIJALmetalna kantica, drveni štapić, spužvica za tuširanje, satenska traka, leptirić, vrući pištolj, celofan i papirnati leptirićikanticu napunite celofanom do 2/3, pa upiknite drveni štapić i do vrha ruba je napunite papirnatim leptirićima ili cvijetićimadno štapića ukrasite satenskom vrpcom i postavite spužvicu za tuširanje koju možete dodatno pričvrstiti vrućim ljepilomjoš samo dodati leptirića i vaš mali topiary je gotov!

4 komentari:

tina kaže...

genijalno,hvala tea!

Ninochka kaže...

smijesno, zgodno ali iskreno ne bih voljela komad plastike na svom stolu kao ukras :) prije bih naguzvala onaj materijal od kojeg smo vjencice radili - samo ukras. nacickala ga leptiricima i onim cvjeticima od tkanine koje si nas naucila raditi. kapnula par kapi omiljenog etericnog ulja i voila ;)

Villa-loredana kaže...

Želim dobrodošlicu, i vidim da si se dobro odmorila, jer novi tutoriali su tu, kao i kalendar događaja. Bravo. Pozdrav. Loredana.

Nena3110 kaže...

Drvce je preslatko, možda probam nešto slično, sjajna stvar za moj, malo mračan dnevni boravak, a i kabinet mi na poslu, takođe mračan...ali ja udešavam, i ovo ću da napravim:)))

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels