Hobbychic boutique čeka i vaše radove!

ponedjeljak, 2. studenoga 2009.

Kako sam i ranije najavljivala, večeras imam malo iznenađenje za sve vas kreativke koje prodajete svoje radove. Odlučila sam pomoći vam da ih lakše prodate i to putem mog malog virtualnog dućana.

Voljela bih naglasiti kako je ovo znak dobre volje s moje strane bez ikakve naknade u smislu provizija od prodanih stvari. Dakle, same kreirajte svoje cijene a kupci će vas direktno kontaktirati putem vašeg e-maila.
Sve radove koje mi pošaljete na prodaju biti će objavljene na adresi hobbychicshop s naznakom ispod slike u kojoj ću navesti ime i prezime autora i e-mail adresu kako bi vas potencijalni kupac mogao kontaktirati. Vremenom će HC boutique dobiti i zasebne kategorije (nakit, uporabni predmeti, dekorativni predmeti i sl.) kako bi se posjetitelji lakše snalazili. Isto tako, ukoliko nešto prodate, javite mi mailom, kako bih taj artikl skinula s prodaje. Eto, nadam se da će vam se svidjeti ova ideja i da ćete uspjeti prezentirati svoje radove kao i ponešto zaraditi. U nastavku slijede tehnički detalji kako biste znali u kojem formatu i na koji način morate slati fotkice.

- fotografije šaljite u originalnoj rezoluciji (ja ću ih smanjivati)
- u mailu svakako navedite svoje puno ime i prezime
- ukoliko niste posebno naznačili, navest ću e-mail adresu s koje ste slali fotke
- cijene kreirajte same
- javite mailom kada se nešto proda kako bi se skinulo s aktualne ponude
- broj proizvoda koje šaljete za boutique je neograničen

Kako je Božić još dovoljno ispred nas, vjerujem kako će vam ova gesta doći u pravo vrijeme i da ćete je iskoristiti na najbolji mogući način.

6 komentari:

Tea Jukić kaže...

Draga Nena, ti na žalost možda zbog poštarine i ostalih troškova ne možeš prodavati u Hrvatskoj, ali moje analize i statistike pokazuju da imam jako veliki broj čitatelja iz svih zemalja bivše YU tako da slobodno pošalji radove s cijenom u Eur. Možda se doapdnu nekome tko živi bliže tebi :):) Svakako vrijedi pokušati!

mamakreativka kaže...

hvala ti od srca na ovoj prekrasnoj gesti da si i nama dala šansu da naša kreativnost dođe do izražaja ja ću svakako biti u tvom shopu,a za tvoju dobru volju ćeš biti nagrađena,još jednom hvala.

Tea Jukić kaže...

Hej mamakreativka, ma nema frke, samo ti i dalje budi vrijedna i radi svoje prekrasne radove i držim figice da ih sve prodaš preko HC boutiquea!

Tanema kaže...

Ma ti si DIVA i to je sve!

teica naša...naša dobra vila!!! lijepo je znati da netko takav postoji..!!! hvala ti na svemu!!

Tea Jukić kaže...

...a hvala ti draga Clloe :)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels