Decoupage sa toaletnim papirom? Bingo!

srijeda, 18. studenoga 2009.


Da, dobro ste pročitali! WC PAPIR S PRINTOM koji je danas stigao u NB Hobby&Art je nešto totalno novo i otkačeno! Bila sam danas kod njih u trgovini dogovoriti nešto za predstojeću radionicu "Izrada adventskih vjenčića" (u kojoj još uvijek ima par slobodnih mjesta ukoliko ste zainteresirani) i načisto sam poludjela za ovim fenomenalnim papirom. Garantirano ga nema nitko u Zagrebu, izgleda famozno, motivi su prekrasni i što je najvažnije idu kontinuirano, savršeno se preklapaju ukoliko radite na nekoj jaaaaako dugačkoj podlozi. Slikala sam ga, pa pogledajte kako to izgleda na display-u u trgovini! Natalija, svaka ti čast, kao i uvijek - opet si odabrala neobičan i definitivno originalan artikl!


4 komentari:

Tanema kaže...

s obzirom da ja kao poznata reciklirka koristim one tuljčiće od wc papira, bilo bi vrijeme da ga jednom i cijelog upotrijebim! Hvala, Tea na ovom famoznom otkriću!

Nasmijano nebo kaže...

e baš sam htjela reći što i Tanema... ali i da nisam imala pojma da postoje ovakvi veseli wc papiri. ali ideja mi je luda, luda, luda.

Nena3110 kaže...

Zasto da ne?
Sve se moze upotrebiti, ja sam napravila svim koleginicama drzace za olovke od kartonskih rolni, koje ostanu, bilo je smeha, ali vec dugo svakoj od njih stoji stalak na stolu/
FDopadaju mi se dezeni i boje, divno!

Sanja kaže...

Super ideja, već vidim svoju policu dugu 3 m obučenu u ovaj famozni izum, samo se moram strpiti dok dođe u zg.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels