Koliko vas izradjuje nakit?

četvrtak, 26. kolovoza 2010.

Puuuuuno! Sigurna sam! I vjerovatno ćete samo odmahnuti rukom i reći "pih, pa ovo je brem lako....." ali ipak, pod prijetnjom da meni totalnoj neznalici o tehnikama izrade nakita kažete da sam totalno "behind" sa trendovima, mene je ovo oduševilo. Hm, čak ni ne izgleda teško.... mislite da neću probati? Hoću! U subotu u NB H&A po perlice i špagicu pa se bacam na posao, šaljem slikicu! Samo me ova kopča muči.... kak' to sve završiti! Upomoć!!!!!


Kompletan tutorial (fotke su odlične) pogledajte ovdje


4 komentari:

Nena3110 kaže...

Zaista puno kreativaca radi nakit i sigurna sam da možeš i ti.
Ponekad mi se čini da smo preplavljeni nakitom, ko to sve nosi, a onda se setim svoje zbirke, u njoj ima svega i kupljenog i dobijenog na poklon, ali svaki komad ima priču, svaki komad obožavam.

Pantagana kaže...

JEp, puno nas izradjuje nakit, ali koliko sam primjetila, ljudi sve vise i vise traze kvalitetu i paze na samu izradu. Mozda ce zvucati nevjerojatno, ali cura, koja iskljucivo nosi bizuteriju, prvo mi je pogledala kako su izvedeni krajevi i cvorici na perlicastom privjesku :D To me je nacisto odusevilo! Prava motivacija za dotjerivanje tehnike. A kopcice...Ma nisu toliko strasne kao sto se cini.
Pitanjce..KAd ce u NB-u dobiti wax brun ili perfect theard end ili kako se vec zove? Ta napravica bi mi uvelike olaksala zivot, a i ovo ljepilo... Na nasem trzistu ga jos nema,smrrrrc

Izzy kaže...

Materijal za ovakve narukvice mi stoji već 2 mjeseca i nikako da ga se primim! Inače sam našla jako zgodne metalne gumbe za završetke, nadam se da će mi uspjeti... Vidi se da smo na istoj valnoj duljini, hehe... :)

Nena3110 kaže...

Maločas oglica od starog nakita, sad ovo, izgleda da ću i ja da se uključim u veliku grupu sjajnih kreativki koje prave nakit.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels