Imate li malu balerinu u obitelji?

utorak, 24. kolovoza 2010.

Ukoliko vaša mala djevojčica pohađa satove baleta, napravite joj ovakvu preslatku baletnu haljinicu! Ameri je zovu "ballet tutu" a mi je možemo zvati pahuljičasta suknjica. Ma uostalom, zovite je kako god želite ali svakako je napravite, jer je neodoljiva, romantična, liličasta i preslatka! Tip: ovako nešto može (u manjoj varijanti naravno) poslužiti i kao fantastično sjenilo za noću lampicu! Foto via makeit-loveit
Izmjerite opseg struka na način da uzmete elastičnu gumicu i rastegnete je (ne smijete mjeriti da gumica bude labava, već rastegnuta) pa zavežite tu gumicu oko stolice.Izrežite saten ili til (ili oboje) na trakice i svaku vežite u čvor na gumicu dok ne obiđete cijeli krug oko stolice.To će otprilike izgledati ovako:Na koncu samo skinite gumicu sa stolice, na sredini umetnite satensku vrpcu koja će visjeti a na njenom završetku zašijte zgodan cvijetić. Slatko zar ne?

4 komentari:

eda kaže...

preslatko!!! i tako jednostavno!!!

Nada kaže...

Svaka čast za ideje! Predivno!

tina kaže...

ovo je prekrasno,tako ljepo i jednostavno! mogla big ovako nešto i sebi napraviti,zašto ne?

Nena3110 kaže...

Videla sam ovo kad je postavljeno, a sada mi pada na pamet ideja da napravim ovako nešto svojoj maloj sestričini, biće medena, i tako je uvek nasmejana, a još nema dve godine:)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels