Avantura na Hreliću!

nedjelja, 9. svibnja 2010.

Sandri Z, Nives, Maji i meni je trebalo ravno 15 minuta da se u petak preko FB-a dogovorimo kako ćemo u nedjelju prošetati Hrelićem u potrazi za nekim sitnicama. Bez puno teksta, objavljujem fotku nas 4 gracije, i moj spektakularni "ulov" .Nastavak ovog posta slijedi kod Nives na ninotchka's playground a treći dio ćete pročitati kod Sandre!Dame se dive Sandrinoj staroj škrinjicu koju je za nevjerovatnih 40,00kn uspjela nabaviti na početku našeg harača (cjenkanje na Hreliću je zakon!)Poželite li kavicu, konobar će vam donijeti onu pravu - tursku - kuhanu u džezvici :))Moj nedjeljni "ulov":

1. jakna - u odličnom stanju, cool gumbi, kratka, odličan materijal - 10kn
2. majica na "žabice" - 10kn
3. preslatka traper minica na tregere - 20kn (poklon od Sandre)
4. chic marama - patchwork sa zlatnim nitima - 5kn
5. tunika - nova - novcata (ima još i orig. etiketu) - 10kn
6. košuljica - totalno romantična, s rozom vrpcom i volančićima - 10kn
7. ok! znam da se ovo blješti, ali svi znaju da sam ja mala vrana! - topić sa štrasom - 10kn
8. marama - obožavam ovu boju - lavanda sa srebrnim nitima (poklon od Nives) - 5kn

Kada slijedeći puta objavim poziv za nedjeljno druženje na Hreliću, nadam se da ćemo se skupiti u velikom broju i zajedno guštati, vjerujte to je neponovljiv doživljaj. Nives i Sandra su kupovale drvene police, košare, kutije, porculan i staklo. Skoknite na njihove blogove danas i sutra i pročitajte nastavak priče! Pusa svima!

2 DIO PRIČE - NIVES
http://ninotchkasplayground.blogspot.com/2010/05/hrelicka-avantura-09052010-dio-2.html
3 DIO PRIČE - SANDRA Z.
http://treschicsandraz.blogspot.com/2010/05/avantura-na-hrelicu-dio-3.html
2 komentari:

Sandra Z kaže...

E, ovog Hrelića ću se još dugo, dugo sjećati. Bilo je iznimno veselo, zabavno i, nadasve, uspješno. A baš smo bile dobar tim - 2 na odjeći i popratnim ukrasnim stvarčicama a druge 2 na opremi, drvenariji i staklovini. A cjenkanje ja zaaaakon! Moram priznati da ste mi vi, cure, u tome najviše pomogle (ja baš nisam za cjenkanje) ... ali dobro, zato je tim ovdje. Tea, ove divne stvarčice izgledaju kao iz nekog modnog žurnala! Stvarno su mrak, još kad ih ti onako kako samo ti znaš skombiniraš!!!! Super ... p.s. sutra ću se potruditi i objaviti 3. dio posta (onaj moj dio)

Nena3110 kaže...

Divno, ulov je sjajan, a ono najbolje je prijatno druzenje!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels