Arrivederci Bolognja - buona giornata Zagabria!

četvrtak, 27. svibnja 2010.Apsolutno svi znaju za Hrvatsku, obožavaju našu obalu, a u centru Bologne snimila sam i Jumbo plakat koji predstavlja Zagreb kao ..." najtrendy grad ovo ljeto"....

Dva dana u prekrasnoj Bologni bila su jednostavno prekratka za sve lijepe stvari koje smo vidjeli i naučili, podijelit ću s vama nekoliko fotki da vidite što nas sve lijepoga čeka na novim radionicama u NB H&A! Naglasak je na tehnikama filcanja i izrade raznih accesoara od ovog fantastičnog materijala i na scrapbooking tehnikama. Bilo je divno, jedva čekam da vas sve naučim novim trikovima i malim kreativnim tajnama! Upoznala sam kreativce iz Italije, Španjolske, Mađarske i Poljske, razmjenivali smo iskustva vezano uz razne tehnike, uh...... bolje da ne znate što vas sve čeka, ljeto koje je pred nama biti će kreativnije nego ikad!bili smo vrijedni i radili po cijele dane :)moja prva lutka u nastajanju, iglice, konci, hot gunweeeee, napravila sam vilu Gitu i lutku Allexiu!moje radno mjesto za vrijeme krojenja :)nisu li preslatke ove filcane papučice?model po kojoj smo radili Allexiuscrapbook album (prepoznejte li naše divne čipka papire?)male vile i ukrasni cvijetovicool torba od filca - sve je handmade!evo i vile Gite (još uvijek je bez glave) ali napredujem .....

Za sutra vam pripremam drugi dio priče, s naglaskom na nove prelijepe rižine papire, posjet Renkalik tvornici i malo više o njihovom scrapbook programu!

5 komentari:

Villa-loredana kaže...

Bentornata a casa cara Tea, radna soba je gotova i možemo početi, čak i video linkom. Pozdrav. Loredana.

Sandra Z kaže...

Pa, dobro nam došle natrag! Fotkice su predobre a lijepo se vidi kako ste kreativne bile i što se sve divnog sprema u NBH&A prostorijama.... Luktice su preslatke :))
p.s. je'l ja to vidim liličastu boju svugdje pa čak i na pištolju za lijepilo?

Tea Jukić kaže...

Lenka, tvoj blog je moja nova omiljena web lokacija svakog dana, hvala na komplimentu :) Loredana, bolje vas našla :), spremi se u niski start! Sandra, nevjerovatno ali SVE je bilo liličasto! Jeeeeeeee!

LadyA kaže...

UU bilo vam je zaista zanimljivo i inspirativno! Kako je lijepo spojiti posao s užitkom, zar ne? Lutkice su mi preslatke. Pozdrav!

bjonda kaže...

lutka je prva liga, a entuzijazam kojim pršti ovaj tekst naprosto zarazan!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels