Vaša mi pažnja i osmijeh.....

četvrtak, 22. travnja 2010.

... daju krila i potiču me da iz sebe izvučem ono najbolje a sve samo da bih iznova i opet sve to na koncu podijelila s vama....hvala vam na prekrasnom danu jučer u NB H&A, hvala vam na komplimentima, komentarima, hvala na svakom osmijehu i hvala na svakom "oh" i "ah". Od samog početka pisanja ovog bloga veliki broj sljedbenika, stotine komentara i mailova, toliko novih divnih poznanstava samo su potvrda smisla i ideje cijele ove priče..... lijepo je znati, a još je ljepše dijeliti! Umorna ali sretna i zadovoljna, moj se kreativni put danas nastavlja u Virovitici gdje me čekaju moji stari i novi kreativci na trostrukoj radionici STAKLENA KRALJICA! S fotkicama Otvorenog dana u Zgb i današnje virovitičke radionice vidimo se tijekom vikenda.

Ako ste nešto novo naučili, vidjeli, uspjeli napraviti - podijelite to samnom, šaljite mi slike svojih radova, javite mi adrese svojih blogova - HC je mjesto koje će vam pomoći da vašu virtualnu oazu posjećuju mnogi znatiželjni kreativci!


Voli vas vaša

7 komentari:

Sandra Z kaže...

Tea draga, ti si naše nadahnuće, inspiracija i naša dobra vila.... Mene si definitivno "zarazila" Želim ti i dalje da, prije svega, uživaš u svojem radu, u stvaranju. Znaš, nije dovoljno samo znati znanje, bitnije od toga je znati kako ga prenijeti drugima, a ti si u tome najbolja ... Velika pusa ... Sandra Z.

Villa-loredana kaže...

Draga naša ili moja Tea, nadam se da će na ovaj ili onaj način moći odužiti na kreiranom blogu, ovom krasnom druženju, što si mi omogućila da upoznam i virtualne prijateljice, što ne znači da se ne možemo jednog dana upoznati. Iz tog razloga, i velikih zaliha salveta zahvaljujući mojoj Bavarki u zadnjem postu je i moj prvi salvetni giveaway. Svrati, i obavijesti decoupage artistice da ostave poruku, nije nužno da imaju blog. Hvala i veliki cmok od Loredane.

Villa-loredana kaže...

Kao i uvijek prsti su brži od misli, neizmjerno hvala na svim tutorijalima, savjetima, fotkama, web adresama, itd.... a s obzirom da su Blizanci jako znatiželjne osobe i sve ih zanima, još jednom hvala, draga naša inspiracijo, savjetnice i sve što ide uz to. Loredana.

Nena3110 kaže...

Hvala tebi, draga Tea, za sve sto cinis za nas, za sve sto si nam pokazala i naucila nas, sad mozda nismo svi dobri ucenici:)))
Volela bih da mogu i uzivo na tu kaficu, ali daleko smo, a u srcu tako blizu.

milininsvet kaže...

Draga TEA uvek rado svracam kod tebe i veselim se novim idejama i savetima.Volim da se okusam u svim tehnikama,Nekad uspesno a nekad manje uspesno ali vazno je da uzivam u svom svetu.Toplo te pozivam na moj blog.Pozdrav svim kreativcima.

LadyA kaže...

Ako mi tebi dajemo krila, ti nama daješ propelere da grabimo ovim kreativnim vodama. Puno trikova i ideja upravo od tebe dođu i hvala ti na tome. Divno je imati ovakav skup prijatelja koji dijele istu strast i hobi, zar ne? Pozdrav!

Biljana kaže...

Draga Tea, potpisujem sve sto su rekle moje prethodnice. Zaista, smo sretne sto te imamo:)))

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels