Umjesto konfeta!

srijeda, 14. travnja 2010.Za sve vas koji razmišljaju o kreativnim idejama koje bi mogle zamijeniti uobičajene konfete koje dijele mladenci, pomislila sam da bi bilo zgodno napraviti i nekoliko postova koji se vežu upravo uz vjenčanja. Proljeće je pred nama, ovo je idealno vrijeme za planiranje sitnih detalja vezanih uz najvažniji dan svake mladenke, nadam se da ćete pronaći neke zgodne ideje i sprovesti ih u djelo. Naravno, priprema se i specijalna kategorija s pripadajućim buttonom, kako biste lakše pronalazili postove u ovoj kategoriji (a kako drugačije?) :) Ljubi vas vaša buduća mladenka!
i obična čokolada ukoliko se zgodno upakira može biti "sladak" podsjetnik i uspomena s vjenčanja. Možete napraviti i kolaž zajedničkih fotografija pa ih isprintati i napraviti omot, gumbići, mašnice, perlice...... može li romantičnije?

3 komentari:

Sandra Z kaže...

Mada mi ovakve slatke stvarčice neće trebati (još neko vrijeme... ali i onda ne za mene ) ipak ću s veseljem pratiti ove postove. Postovi na temu vjenčanja biti će pun pogodak. :)) Već se veselim. Puno pozdrava

LadyA kaže...

Meni je ovo super! Umjesto tradicionalnih zahvalnica, možda malene puzzle, cd s pjesmama ili ručni rad. Nadam se da ce mi uskoro trebati poneka ideja za vjencanje..:)

McCrafty kaže...

super!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels