Torbe od žutice - idealne za oslikavanje!

utorak, 16. ožujka 2010.

Uz pomoć običnog bijelog papira kojeg koristimo za podloške ispod torti napravite ovakav zgodan motiv na svojoj torbi od tekstila koristeći boje za tkaninu. Takvi su podlošci jednokratni, dolaze u različitim veličinima i savršeni su za projekte ovog tipa. U nastavku vam poklanjam i par zgodnih natpisa, pa pokušajte i njih iskoristiti naopisani način. Zabavite se, budite kreativni i kako HC zakon br. 36 kaže: "uživajte"! Foto via ashleyannphotography






Postavite papir na željeno mjesto i kistom nježno utapkajte boju za tekstil. Dok je boja još mokra, nježno uklonite papir.



Uz pomoć šablone napravite u krugu inicijal ili iskoristite shemice koje slijede. Slova isprintajte pa ih preko indigo papira prenesite (samo rubove) na tkaninu. Kistom i bojom ispunite slova pa nakon što se i motiv i slova dobro posuše, sve zajedno prepeglajte.



NB Hobby&Art - Boje za tkaninu (60ml, 24kn)

Idealne su za prirodne materijale, nanose se kistom, suše 24 sate te se fiksiraju glačalom. Preporučuje se pranje na temp. do 40 stupnjeva. P.S. U NB H&A potražite i fantastične torbe od žutice poput ove na gornjoj slici za 9,5kn/kom.




Sheme za printanje!








5 komentari:

Sandra Z kaže...

Kakva ideja !!!! Toliko jednostavno i nadohvat ruke. Fenomenalno. Vidim da ću svoju kutiju materijala morati napuniti i ovim podlošcima; i čekati trenutak inspiracije. Tea, mraaak!

Maja kaže...

Odlična ideja!!! Stvarno odlična!!! Hajmo u shopping!

Villa-loredana kaže...

Još ako kod kuće "iskopam" među zalihama i žuticu, onda je sve total zabava i cool. Pozdrav. Loredana

Petra Josipa kaže...

Baš sam kopala po njihovoj internet stranicu i ne mogu naći tu torbicu od žutice, nadam se da će se moći kupiti i online!!!

drenka kaže...

Ovo je super! Bash jednostvno a super krajni rezultat

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels