H&A ročkas!

subota, 20. ožujka 2010.
Kažu da slika govori više od tisuću riječi, pa evo ih...... Najdraža fotka mi je ona gdje Sandra Z. i ja imamo "simultanku" - ja na klupici a ona na kutiji - hvala ti draga Sandra odlično si odradila svoju pretpremijernu prezentaciju!
Dućan je cijeli dan bio preplavljen ljudima, projekti su tekli glatko a vaša pitanja su sve konkretnija i kompliciranija!
Da, da, to samo znači da primjenjujete sve naše tehnike, trikove i savjete i da ste željni novih znanja! Bez brige, Natalija i ja neumorno pretražujemo kataloge naših dobavljača, internet, kupujemo razne knjige, proučavamo razne stvari i već slijedeći mesec pripremamo nove hit proizvode i tehnika.Pusa!A ovako je na koncu izgledala Sandrina kutija na kojoj je prezentirala shabby chic, decoupage, bitumen (jeeee) i oslikavanje čipkom! Za čistu peticu!1 komentari:

Sandra Z kaže...

Draga Tea, bila mi je izuzetna čast i zadovoljstvo (nadam se da sam uspjela skriti drhtave prste).... Drago mi je da se svima svidjelo. Slikice su za pet. Lijep pozdrav i pusa, Sandra Z.
p.s. žurim, idem se spremati za jednu malu turneju pa slijećem u nbhart na, naravno, iduću radionicu....

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels