A sada....Sandra Z.!

srijeda, 10. ožujka 2010.

Namjerno sam dragu Sandru predstavila s inicijalom njezina prezimena jer se tako potpisuje u komentarima, stoga vjerujem da ćete svi odmah znati o kome je riječ. Sandra je napravila blog na kojem predstavlja svoje prekrasne radove, poželimo joj svi dobrodošlicu kakvu i zaslužuje ova nježna i draga kreativka koja me često razveseli svojim dolascima na radionice i svojim radovima u raznim tehnikama. Posebno sam ponosna na nju jer svladala je tehniku oslikavanja čipkom izuzetno brzo i dobro i često je koristi a kako joj samo to dobro ide pogledajte na treschicsandraz








5 komentari:

Sandra Z kaže...

:-D Draga Tea, ovo mi je bio najbolji početak dana. Kada sam kliknula na Hobby chic, i pročitala post, nisam mogla vjerovata. Skoro sama pala u nesvijest..... I još sam svima govorila da sam danas neobično sretna. Eto, sada znam i zašto.... Hvala ti na objavljivanju i lijepim riječima. Veliki pozdrav, Sandra Z.

Maja kaže...

Sandra Z. - chic of the week! Bravo Sandra i welcome to sorority ;)

Ninochka kaže...

sandra, tvoje predstavljanje mi je totalno otkaceno i cesto odem na blog pogledati neki novi uradak. sve zahvaljujuci tei i njenoj listi zanimljivih blogova ;) lijepo kod svake od vas mi je sto i tehnike koje osobno ne znam niti imam zelju izraditi nesto u tim tehnikama, svejedno uzivam kao da sam sjedila i radila s vama ;) predivni radovi, predivne ideje i mastovitost - eto to su tri rijeci kojima bih vas sve mogla opisati ;)

Nasmijano nebo kaže...

jedva sam dočekala njen blog. sandra stvarno ima što za pokazati. veselim se njenim postovima i nestrpljivo iščekujem nove.

Sandra Z kaže...

Hvala drage moje na pohvalama i lijepim riječima. To mi zaista puno znači... još više poticaja za dalje..... Puno pozdrava, Sandra Z. :)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels