Majina secesijska komoda!

nedjelja, 5. rujna 2010.

Ove sam fotkice sinoć već objavila na Fejsu, vidim da vam se svidjelo i mnogi su tražili da postavim slikice ove ljepotice u fazama stvaranja. Radi se o predivnoj secesijskoj ogromnoj komodi koju sam za svoju najdražu klijenticu/prijateljicu/shabbyljubicu Maju uređivala prije 3 dana u Petrčanima kraj Zadra. Cijeli je posao trajao 2 dana i dobar dio jedne noći, no sav se trud, znoj, prašina i muka isplatio na koncu, jer i Maja i ja smo bile prezadovoljne, a koliko vidim po FB komentarima i vama se svidjelo. Pogledajte ovaj mali/veliki makeover:stigla sam u Petrčane, malo, preslatko mjesto pored Zadra. U ovom narančastom koferu nisu badići i ručnici već boje i kistovi :)za zagrijavanje, uhvatila sam se običnog, novog malog noćnog ormarića i pretvorila ga u malog crnčića :)ormarić prije i poslijea sada ljepotica: upoznajte secesijsku komodu, točnije njezin donji dio...njene ladice i vrata......... i gornji dio....brrrrr, ružna, ružna, ružna međufaza :)gotova je! en face fotka........ pa jedna s polu boka....i detalj gornjeg dijela....... ivory i srebro u happy varijanti!

11 komentari:

Sandra Z kaže...

Divim se još od fotkica na FB-u. A ovo sada je ko šlag na torti. Nemam riječi ... koja promjena! Koji posao!

Tanja kaže...

Aaaaaaaaaa!

eda kaže...

SAVRŠENO!!! Vrijedilo je truda, ovo je fantazija!!

Biljana kaže...

Bravo Tea, ruzno pace si pretvorila u labuda, odlicno si to izvela:)))

Sanja kaže...

Pun pogodak sa srebrom...djeluje tako profinjeno i skupocjeno, bravo Tea, uvijek si vrijedna :)))

crafts kaže...

vrlo lijepo, svaka čast ;)

mamakreativka kaže...

ah,šta reć;prekrasno!!!

tina kaže...

ormarić je savršen!

Tea Jukić kaže...

Koristila sam klasične boje za bojanje drveta na bazi vode koje se kupuju u BAU dućanima.S iznimkom srebra, to je TOPLOSTAL - boja namijenjena bojanju metala i drveta.

Nena3110 kaže...

WOW, ovo je zaista neverovatan preobražaj!
Komoda me je oduševila, a iznenađena sam utrošenim vremenom, bila sam uverena da samo za šmirglanje treba toliko vremena, baš sam neznalica, a ti si velika vrednica<3

bjonda kaže...

iz ružnog pačeta u prekrasnog labuda!

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels