Radionice info!

utorak, 14. rujna 2010.

Nema me, nema me....... zakopana s kistovima u rukama, moja se mala radiona i ja intenzivno družimo posljednjih tjedana :) U svakom slučaju, imat ću o čemu pisati ove jeseni, puno je namještaja izašlo iz nje, jedva čekam da s vama podijelim sve radove koji su se nakupili. No, ne smijemo zaboraviti naše radionice, stoga vam danas donosim slikovni izvještaj s neliko njih - krenimo s jučerašnjom - ŽIVA SLIKA koja je bila O.D.L.I.Č.N.A !!!!! Efaplast, decoupage, krasni motivi sa salveta i maramica, drugi i treći slojevi, pittorico....... meni se jako sviđa a vama?







Prekjučer smo se na subotnjoj radionici igrali se sisalom, scrapbooking tehnikama (embossing, pečati, prahovi, šablonice), decoupageom i DAS masom...... pogledajte naše CAFFE BRASIL radove:





Par dana ranije, nakon mog povratka iz Petrčana (isti dan, poslijepodne) igrali smo se sa motivima na "french" način na radionici A'La Provansa...... s našim nezaobilaznim praporcima i satenskim trakama koji su postali zaštitni znak svih naših radionica na crijepovima!




Iz tjedna u tjedan, sve nam je ljepše, sve zabavnije, tehnike su sve zanimljivije, tko se još nije pridružio našim radionicama? Trk na telefon i prijavite se za svog fvorita još danas! I ne zaboravite, sutra se družimo na HAPPY HOURS-u u NB H&A tijekom poslijepodneva, radim 2 izvrsna projekta, jedan na staklu, drugi na oooooogromnoj terracota tegoli, nove tehnike, novi motivi, hrpa štoseva koje me Gaby iz Budimpešte naučila - sve to vas čeka sutra potpuno besplatno i s puno ljubavi kao i uvijek! Vidimo se!


4 komentari:

Zondra Art kaže...

Lijepi radovi!!!

Biljana kaže...

Odlicni radovi, ovaj motiv salvete je tako artisticki, uz pittorico, svatko bi rekao, da je prava slika na platnu:)))

tina kaže...

krasni radovi,bravo!

Nena3110 kaže...

čekam da vidim nameštaj:)

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels