One stroke maraton!

ponedjeljak, 27. rujna 2010.

Prošlu smo subotu napravili najveći krš i lom u prostoru naših radionica ikada! Zašto? Pa ONE STROKE MARATON je "kriv" za sve! Kad kažem krš i lom, onda mislim na potoke boja, papira, folija, papirnatih ubrusa..... nema čega nije bilo na našim stolovima. Trajalo je punih 5 sati, bilo nas je 10, smijeha i zabave nije nedostajalo a radovi su po mom skromnom mišljenju za prvi puta bili zaista odlični. Ovo je izuzetno lijepa tehnika koja se do savršenstva dovodi isključivo i samo upornim vježbanjem. No, sve su polaznice uspješno vodile bitku s beskonačnim ponavljanjima poteza i nisu se predale. Nakon što su napokon uspjele pogoditi zadane forme, sreći nije bilo kraja! Slikice su tu, ne budite prestrogi, ovo je puno teže nego što izgleda na prvi pogled, stoga molim aplauz za moje onestrokerice :)))))








6 komentari:

eda kaže...

Ovo je izvrsno!!! Sve čestitke upornim curama i strpljivoj učiteljici!!

Sanja kaže...

Ma fantastično!!! One stroke je jako zanimljiva tehnika i polaznice su to odlično savladale i odradile...radovi su jako lijepi!!!

Kek's kaže...

Uauu, cure stvarno ste se naradile. radovi su ispali super, jer stvarno je one stroke zahtjevan, treba razgibati zglobove za sve te poteze :)

Biljana kaže...

Sve cestitke uciteljici i ucenicama, trud se isplatio, radovi su odlicni, bravo:)))

ivonab kaže...

Radovi su predivni!!!:)))...to još nisam probala raditi!:)

Unknown kaže...

nadam se da će i meni poć za rukom :(((

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels