Happy hours!

srijeda, 15. rujna 2010.

Uh što volim otvorene dane, happy hourse i ostale otvorene i happy evente! Pogotovo kada se održavaju u najboljoj HOBBY trgovini u Zagrebu (i šire) u našem dragom NB H&A! Danas nas je bilo puuuuno, radili smo 2 prelijepa projekta, dobila sam divne komentare na radove, nadam se da ćete na slikicama uhvatiti dijelić današnje atmosfere.


OBRNUTI DECOUPAGE NA STAKLU S ČIPKA PAPIROM I BITUMENOM



jako mi je žao što se na fotografiji ne mogu uhvatiti svi detalji koji ovaj tanjur čine jako posebnim, kako se radi o staklu, odbljesak je neminovan i kvari dojam, no svi koji dođete u trgovinu svakako ga pogledajte u živo - divan je!



evo detalja s tog istog tanjura u krupnom planu.......... svi smo uzdisali i vikali "joooooj" i "uhhhhhhhh" :)

MAXI TEGOLA - MIX TEHNIKA



evo i nje: maxi tegola! motiv je sa rižinog papira, a sa strane sam uz pomoć DAS mase radila pravu kamenu fasadu koja je poprilično reljefna i izdignuta s površine. Bojana je akrilom i spužvicom u tonovima kamena, začinjena sa bršljanom, nebo sam napravila jednostavnim pittoricom bez retardatora, a bitumen.... ah, bitumen.....nema gdje ga nema!



detalj s tegole: bršljen preko DAS kamena!

Još se jednom zahvaljujem od srca svima vama koji ste markirali iz škole, pobjegli s posla ili iskoristili posljednji dan godišnjeg kako biste ovo kreativno poslijepodne proveli s nama, bilo nam je lijepo a ponovni sastanak zakazujemo već idući mjesec s novim temama, tehnikama i trikovima! Ima ih na pretek, samo da je malo više vremena :)




Jučer sam vam predstavila Ivanu, novopečenu blogericu i nahvalila sam je na sav glas. Potpuno zasluženo, zaista je vrlo draga i jako kreativna. Ostala sam paf kada mi je danas došla na happy hourse s najslađom čestitkom koju sam ikad dobila - pogledajte ovaj medeni čajnik! Poigrala se mojim imenom i engleskom inačicom pa sve skupa raznim scrapbooking tehnikama uobličila u originalan i topao poklon! Hvala ti draga Ivana, jako si me ganula iako nisam smjela niti pipnuti ovu divoticu svojim bitumeniziranim i akriliziranim prstima :)))))) Sada ponosno visi na mom radnom kredencu u prostoriji za radionice !


6 komentari:

Radmila kaže...

Najbolje radionice u najboljem dućanu s najboljom voditeljicom a mi samo upijamo ko spužvice

tina kaže...

neznam dal mi je komentar prošao,pa pisem ponovo. radovi su krasni,a meni su crjepovi fascinantni na jednom forumu su pravi hit,sve je vise forumasica koje rade salvetnu na crjepovima

Sandra Z kaže...

I opet, bilo je odlično. Najljepši završetak radnog dana - nove tehnike, novi načini upotrebe poznatih stvari i, naravno, druženje što s kreativkama :))

Good Ghost kaže...

Nemam rijeći, prekrasno

Jolanda kaže...

I ja samo mogu reći:...a joj... predivno!!!!!!!!!!!!!!

Estanisartes kaže...

Oi amiga,
Vim conhecer o seu blog e achei maravilhoso, todos os trabalhos estão lindíssimos. Parabéns.
Estou te seguindo, e se quizeres me seguir ficarei feliz.
Beijos
Estanislava

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels