EROS - makeover!

subota, 11. rujna 2010.

Riječ je o mom omiljenom kvartovskom kafiću kojem je trebalo podariti malo svježine nakon uspješne ljetne sezone. Vlasnik, simpatični mladi Tomislav, u slobodno se vrijeme bavi muzikom, stoga je klavijatura koju smo osmislili na bočnom zidu bio light motiv cijelog prostora. Iako nisam pofotkala stropove i ostale zidove, cijeli je ambijent doživio popriličan makeover samo uz pomoć igre svijetla i sjena koje smo postigli nijansirajući interijer u tonovima čokolade, bakra i boje pjeska. Na bočnom zidu pored klavira nalazi se čipka, odlično izgleda kada je navečer obasja indirektna svjetlost iznad spuštenog stropa. Ne znam koliko možete dobro vidjeti na posljednjoj fotki - tamna čokolada sa prozirnim bakrenim prugama izgleda o.d.l.i.č.n.o.!!!!! Totalna retro priča! Pod klavirom svako jutro pijem svoju kavicu, s velikim rokovnikom ispred sebe smišljam za vas razne teme, osmišljavam radionice, razgovaram s klijentima..... sada i u živo možete vidjeti u kakvom se ambijentu rađaju moje jutarnje ideje :)




Caffe bar "Eros", Laurenčićeva 8, Zagreb
(Folnegovićevo naselje)



za ovaj sam projekt uposlila i svog dragoga :) marljivo je na ljestvama mjerio i iscrtavao šablonu za klavijaturu koja se da bi ovako precizno ispala crtala RUKOM!!! drage moje, bio je to maraton od 4 sata u komadu!



dragi se nije izvukao nakon pianina :) kad je iscrtao šablonu, zamolila sam ga da mi pomogne oko čipke jer mi je do plafona nedostajalo par centimetara koje ni na ljestvama nisam mogla doseći! hvala ljube, taj gornji dio je posebno lijepo ispao :)



eto klavira nakon utrnute noge na ljestvama :))))



buuuuuu, kako je ružan bio ovaj zeleni zid :(



konobar Ilija i ja u DUELU na ljestvama! svaka druga traka je išla u jaaaaaako razvodnjenu zlatnu boju kako bismo dobili samo sjaj! ova tamna čokolada je sjela za 5 na taj zid!



ja na odlasku, sve u neredu, prašina posvuda, a prozirno zlato na zidu - još da je netko skinuo pik traku :)



detalj kuta - ovo uvećano je detalj čipke - zapravo se radi o knauf mrežici koja ima pravilne kockice. Nisam željela klasične cvijetove sa čipke već samo strukturu kockica, pa smo se poslužili ovim trikom!





14 komentari:

eda kaže...

Izvrstan makeover Tea, vjerujem da je ugođaj fantastičan!!

Radmila kaže...

Ostajem bez riječi-ovo je prekrasno BRAVISIMO

Leptir kaže...

Bravo!!

Maja kaže...

Ma odlično! Baš mi se sviđa novi look kafića! I, naravno, svaka čast ekipi na radu :) Uh, sve mi dođe da se iz Zapruđanskog Donata preselim na Folku ;)

tina kaže...

odličan make over,bravo!

Sandra Z kaže...

Baš mi je drago što si nam pokazala svoje "mjesto za inspiraciju". Odličan make-over :))

Sanja kaže...

Klavir je "mrak", odlična ideja sa knauf mrežicom, a tamna čokolada na zidu - savršeno, sve pohvale za odlično odrađen posao!

Izzy kaže...

Opa, znam gdje ću doći popiti kavicu nakon Hrelića s curkama! :) Super izgleda, boje i efekti su stvarno wow i jednostavno ne kužim - kako to sve stigneš?!?!

Jolanda kaže...

Ostala sam bez riječi. Sve pohvale Tea. Fakat ste svi puno truda uložili u makeover svog birca :)

Biljana kaže...

Odlican makeover, bravo draga:))
Sad ce ti jutarnja kava jos bolje prijati, a u ovako sredjenom interijeru, inspiracija ce samo prstati:)
Pusa

crafts kaže...

jako lijepo izgleda sve... iako, meni je zelena boja bila lijepa... al dobro, u zadnje vrijeme patim na zelenu :/

Odlično uređeno:))
Nadam se da cu uskoro tamo piti kavi:))

Mare kaže...

ovo izgleda fantastično......klavijatura je mrak:))))).....a i svi ostali detalji su odlično izabrani i smišljeni.....
M.....

Villa-loredana kaže...

To je jako lijepo remakano, a i muška i ženska ruka sasvim dobro surađuju. Pozdrav. Loredana.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels