Tempo, tempo!

četvrtak, 19. kolovoza 2010.

Jučer sam od zore do sumraka uživala s prekrasnim i kreativnim ljudima na Otvorenoj srijedi u NB H&A koja su po mom mišljenju bila najbolja i najposjećenija do sada! Čim mi stignu fotke, napravit će veliki post o ovom veselom događaju :) Željela bih vas podsjetiti na hrpu kreativnih članaka koji se nalaze u arhivi, čitajte, komentirajte i uživajte slijedećih nekoliko dana, jer ja se sutra zatvaram u svoju radionu koja je puuuuna ormara, stolica, stolova, komoda...... sve me to čeka a ja oblačim svoje roze radne cipelice i družim se sa čekićem, bušilicama, bojama, lojtrama i čavlićima! Čitamo se za vikend, ja ću i dalje redovito pratiti vaše postove, budite mi kreativne! Pusa!




p.s. marljivo pripremam odgovore u rubrici TKO-PITA NE SKITA na mom novom blogu chicblogboutique, svoja pitanja šaljite i dalje!

4 komentari:

Biljana kaže...

Kod tebe je Tea uvijek tempo, tempo...moras nam odati tajnu izvora, tvoje neiscrpne energije:))
Budi i ti kreativna, jedva cekamo slikice:)))
Pusa

mamakreativka kaže...

bilo mi je super,naučila sam par novih trikova,ali moram reći da me fasciniralo kaj je došla jedna gospođa čak iz dubrovnika,a meni se koji put ne ide kaj sam blizu.pusa.

tina kaže...

imas dosta posla a ja nestrpljivo čekam nove postove i slike stolova,stolica,komoda... obožavam make overe! samo ti i dalje budi vrijedna!

Nena3110 kaže...

Kakva cipela, imam jednu staru sliku, cveće u cipeli:)))
Hvala Tea, za sve<3

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels