HC - promotivni mjesec!

utorak, 6. srpnja 2010.

Već sam ranije najavila kako je ovo rođendanski mjesec mog bloga jer 24. srpnja slavimo prvu godišnjicu! U duhu HC krilatice "mjesto gdje se ljubav i strast prema stvaranju isprepliću a tajne zanata nesebično dijele" objavljujem rođendanski poklon VAMA! Već je postavljen banner naziva PROMOTIVNI MJESEC a pravila za sudjelovanje su slijedeća:





E-mailom mi morate poslati kratak tekstić, fotku i info vezano uz vaš projekt, udrugu, obrt, tvrtku, akciju ili događaj. Predstavite neki proizvod ili uslugu...... ono što je vama važno. Odabrat ću 4 najatraktivnija i za svakoga napraviti oglas/banner koji će biti postavljen na HC blogu do 31. kolovoza. Dakle, dobivate besplatnu reklamu u trajanju od mjesec dana. Svi koji osvoje svoj oglas/banner u ovoj nagradnoj igri , zadržavaju autorska prava na isti i mogu ga koristiti u osobne i komercijalne svrhe, a dobiti će ga i mailom u vektorskom formatu.

NEKA SE DOBAR GLAS DALEKO ČUJE!


Prijave se primaju zaključno do 15. srpnja, a oglasi/banneri će biti postavljeni 01. kolovoza. Sretno!

5 komentari:

Sanja kaže...

Promotivni mjesec!!! Neće biti lako predstaviti se na najbolji i najatraktivniji način i zaslužiti nagradu...hm, događaj, projekt...što napisati!??
Draga Tea baš nam ne daš da odmaramo :)))
I još nešto...jako mi se sviđa tvoja krilatica: "mjesto gdje se ljubav i strast prema stvaranju isprepliću a tajne zanata nesebično dijele"

Biljana kaže...

Draga Tea, ti si neiscrpan izvor ideja:))

Villa-loredana kaže...

Dobro veče draga Tea, dugo me nije bilo, ali sam sad uživala u čitanju iz jednog posa u drugi, navratila do Ede Splićanke, "pokrala " okicama kao i obično mnogo ideja, hvala na pozivu, nastojati ću smisliti i opisati moj banner, zapravo hobby, jer imam namjeru sve to prijaviti u hand made, radi registracije loga. P.S. Tko je taj koji je rekao da umirovljenice imaju vremena....

Ninochka kaže...

draga tea, na mom blogu ocekuje te nagrada kao vjecnoj inspiraciji i dobroj vili :*

cleo kaže...

Pozdrav Tea. .pratim tvoj blog redovito, te moram priznat da je pun inspiracije. .ovim putem želim ti proslijediti nagradicu, koju preuzmeš na mom blogu. .Pozdrav Cleo.

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels