36h - ZAGREB-BIOGRAD-SPLIT-ZAGREB

subota, 3. srpnja 2010.

U posljednjih 36 sati putovala sam i radila sve u 16! Stoga mi nećete zamjeriti što ću se tek sutra "vratiti u normalu" a danas postavljam samo mali presjek ovog ludog i zabavnog tempa. Hvala splićankama na NEOČEKIVANO VELIKOM odazivu na naše besplatne radionice, hvala Art Shop-u - bili ste odlični domaćini i na samom kraju hvala Nataliji i Nenadu što su se o meni brinuli kao o princezi! Iako naporna, ova je kreativna avantura put juga bila F.A.N.T.A.S.T.I.Č.N.A! Sutra slijedi detaljan info sa splitskih prezentacija, čitamo se!


Biograd (četvrtak, 21:30)
Natalija i ja nazdravljamo večer uoči odlaska u Split na premijerne otvorene dane kod našeg partnera ART SHOP!




Split (petak, 08:30
)
Prva jutarnja kavica prije prezentacija, kafić se lagano puni, kreativci se skupljaju a mi guštamo u kofeinskim bombicama i sakupaljmo snagu za naporan i kreativan dan!




Split (petak, 12:40
)
Gužva, gužva, gužva, gužva, gužva!




Split (petak, 21:30)
Put putujem za Zagreb, slikano na rivi iz autobusa :)



Zzzzzzz......zzzzzzz......zzzzz

4 komentari:

Biljana kaže...

Drage moje, s obzirom na vas lud tempo, odlicno izgledate.Ocito vam Dalmacija godi:)))

Ninochka kaže...

tea je ko munjeviti juric ;) zum zum i evo nje po cijeloj hr ;) super ste se provele, kao i uvijek na otvorenim danima savjeti su prstali sve u sesnaest, a ideje, eh....toga ne nedostaje, ako se ima imalo maste. sigurna sam da su biljeske bile iscrpne, fotic pratio faze izrade pojedinih projekata i sada samo treba naci malo vremena, sjesti doma i sve pretociti u predivne radove ;) ah, more, sunce...mmmmm iskreno sam vam zavidna. morat cu se oteti koji vikend na more ;)

tina kaže...

joj,ja skroz zaboravila a mislila sam doć,kako mi je zao :((

eda kaže...

Veliko hvala na strpljenju, susretljivosti i jako profesionalno odrađenoj prezentaciji. Tea zaista ima zlaaatne prstiće...

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels