A pobjednica je....

srijeda, 30. lipnja 2010.

NENA 3110

Hugs Myspace Comments


Svima od srca zahvaljujem na sudjelovanju a posebnu zahvalu šaljem svima koji su neumorno glasovali za svoje favorite. Posebno mi je drago što je upravo naša draga Nena osvojila prvo mjesto jer svi koji prate njen rad i blog, znaju koliko marljivo komentira, prati i sudjeluje u našoj virtualnoj zajednici, a osim toga i njen rad svakako zaslužuje priznanje. Namjerno nisam na početku Challenga objavila koja će biti nagrada, jer sam željela pripremiti posebnu nagradu za osvojeno prvo mjesto - prema hobiju pobjednice. Tako sam za našu Nenu odabrala slijedeće:

Posebna kliješta koja rade rupice u kompletu sa paketom pop nitni - ako već niste, svakako pogledajte njene prelijepe bookmakere koje izrađuje raznim tehnikama, ova će joj mala spravica zasigurno pomoći u izradi originalnih rupica.



Komplet od 5 brojeva časopisa UNIKAT gdje će zasigurno pronaći pregršt kreativnih ideja!



x 5

Nenice, čestitke od srca, a sve ostale sudionice dobile su utješnu nagradu - 20 salveta sa lijepim motivima romantičnog cvijeća - dostavite mi mailom svoje adrese! Vidimo se u nekom novom CHALLENGU i to brzo, obećajem! Budite kreativne, dobre, vrijedne i prije svega - dijelite i dalje nesebično i međusobno svoja kreativna iskustva!

8 komentari:

Sandra Z kaže...

Nena, čestitam!!!!! Baš je bilo napeto pred kraj. Veselimo se idućem challenge projektu :))

Sanja kaže...

Čestitam Neni na pobjedi i osvojenoj nagradi, a čestitam i Tei koja je organizirala ovaj challeng, dala nam posla, ali i prekrasne nagrade. Bilo mi je zadovoljstvo sudjelovati i hvala svima koji su glasali za mene! Ja sam jako, jako sretna, što ću dobiti 20 salveta! (ovo se i rimuje, haha). Pusa svima

ANASTASIJA - POKLON kaže...

Neno, BRAVOOOOOOOOOO

LadyA kaže...

Čestitam dobitnici, uh sada mi je žao što nisam sudjelovala jer nagrade su zaista prekrasne;)! Pozdrav!

Raki kaže...

Nena cestitam ti od sveg ♥♥♥♥♥♥♥ !!!! Mnogo mi je drago sto si pobedila,drago mi je sto sam i ja ucestvovala na takmicenju, svi radovi su prelepi,Tea hvala na divnom blogu!

Zondra Art kaže...

Čestitke draga Nena!!!

komar kaže...

Svim sudionicama u nagradnoj igri moje čestitke. A veseli me najviše pobjeda moje favorit majstorice Nene. Jeeeeeee!

Pantagana kaže...

Neno!!! Iskrene cestitke na zasluzenoj i predobroj nagradi

Objavi komentar

 
 
 

Label

Label

Labels